עגלה לבייבי התלבטות בין כמה דגמים אשמח לעזרה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לבייבי התלבטות בין כמה דגמים אשמח לעזרה
    ורוניק
    09/07/2016

אני מחפשת עגלה אמבטיה וטיולון שנוחים לתינוק בעיקר קלים כי אני עם שני ילדים קטנים (2 , 4) ומתקפלת קטן כמו אקורדיון לבנתיים אהבתי את מאמס דגם ארמדילו אבל בגלל שכרגע אני נמצאת במצב כלכלי לא קל בכלל אני מחפשת יד 2 וגם שם זה נורא יקר לי. חיפשתי ראיתי את ביבה טאי טאי שנראת לי מעולה מבחינת הנוחות לילד (פחות מוכרים אותה ביד 2 אני כבר חודשיים מחפשת ובקושי עגלה שתיים יש) ואת סייבקס איריס שנראתה קצת תלושה מהדף ופחות עמידה.
    אשמח שתאיר אתעייני לדגמים אחרים או לדגמי האלה שהתעתי תול כדי התחשבות מהבחינה כספית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה לבייבי התלבטות בין כמה דגמים אשמח לעזרה - תגובה

קובי סופר
    10/07/2016

שלום ורוניק,

סה"כ לדרישות טאי טאי זו בהחלט אופציה טובה וזולה, גם כחדשה אפשר למצוא מציאות. שווה לבדוק אם אפשר לשכור אמבטיה (הם משכירים למגוון דגמים) בחנות עגליס ולצמצם עלויות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ביבה טאי טאי התייעצות נוספת

ורוניק
    10/07/2016

בדר"כ מירב האנשים מחליפים לטיולון בשביל קלות ונוחות האם הטיולון של הביבה נחשב כטיולון נוח וקליל? או שגם בו יש צורך להחליף. היא פשוט נראת לי קלה ובדיוק מה שטיולון פשוט אמור להחליף +בונוסים קטנים כמו הגגון ומשענת הרגליים וכו.
    לבנתיים הכי זול חדש ראיתי ב1100 שח רק הטיולון ועוד 500 שח האמבטיה כמובן שחדש. אתה חושב שיש יותר זול מזה? כי אני ממש מחפשת בנרות יד 2 מפרסמת בפייסבוק ולא מוצאת בכלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ביבה טאי טאי התייעצות נוספת - תגובה

קובי סופר
    10/07/2016

שלום ורוניק,

הרוב לא מחליפים אותה לטיולון אך זה מאוד אינדיבידאולי. לצערי אני לא מכיר מחירים בחנויות שונות אבל שווה להתמקח וגם לבדוק אופציית השכרת אמבטיה (למרות שב- 500 זה מחיר מעולה).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההקשבה והתשובה

ורוניק
    10/07/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו