בחירת עגלה לילד ראשון - השוואה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה לילד ראשון - השוואה
    אדוה
    13/07/2016

שלום

הייתי מעוניינת לדעת מה דעתך על ויולה של גו בייבי מעבר לזה שזו חברת מדבקה, איכות משקל, עמידות, נוחות, אחריות וכו' בייחוד לעומת הארמדילו פליפ XT שעולה כאלף ש"ח יותר ?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח להשוות אותה מול

אדוה
    13/07/2016

הבייבי ג'וגר מיני סיטי 4 גלגלים שאני יודעת שהטיולון לא דו צדדי (כמה זה באמת חשוב..?!) שהיא זולה ומאוד פופולרית.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להשוות אותה מול - תגובה

קובי סופר
    13/07/2016

שלום אדוה,

מספר מחקרים הוכיחו שתינוקות שפנו להורה גם בשלב הטיולון בחלו לדבר יותר מהר ויצאו משכילים יותר, ישנו טוב יותר בלילות והקשר עם ההורה היה חזק יותר. אי לכך אני תמיד בעד מושב דו כיווני ולכן אני נוטה שלא להמליץ על הבייבי ג'וגר. כמו כן ישנם עוד חסרונות אך הם פחות רלוונטים לאחר החסרון שהצגתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה לילד ראשון - השוואה - תגובה

קובי סופר
    13/07/2016

שלום אדוה,

הגו בייבי סובלת מ- 2 חסרונות עיקריים.
    1. רוחב גלגלים מאוד רחב מה שמקשה על מעבר במקומות צרים ובהכנסה לרכבים מסויימים.
    2. הטיולון עובר ממצב שכיבה ישר למצב שהוא כמעט ישיבה, המצבים לא עוברים בצורה מסויימת כמו בארמדילו ובמרבית העגלות והקפיצה חדה מדי לשלבים בהם התינוק יכול להיות במצב מרומם אך עדיין לא יושב.

האיכות סבירה, גם העגלה די אמינה. הסל קל של החברה לא מומלץ.

בארמדילו אין את אותם חסרונות, העגלה מתקפלת באופן קל יותר, ביד אחת ולגודל קטן יותר. המושב מרופד יותר ובעל תמיכה טובה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו