פג פרגו פופ אפ vs. איזי ווקר - מי מתאימה יותר לדרישות שלנו?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו פופ אפ vs. איזי ווקר - מי מתאימה יותר לדרישות שלנו?
    zlatina
    16/07/2016

היי קובי,

תינוק ראשון, מחפשים עגלה עם הדרישות הבאות:
    - טיולון לשני הכיוונים
    - עגלה מתקפלת עם הטיולון
    - נוחות מקסימלית לתינוק
    - תימרון ונסיעה חלקים, עגלה שקל לדחוף

אנחנו עושים המון הליכות (בפארקים וברחוב) ורוצים עגלה שיהיה מאד נוח ללכת איתה.
    כמובן עדיף שתהיה כמה שיותר קלה כשמרימים במדרכות/מדרכות.

כרגע ההתלבטות היא בין
    Peg Perego Pop up 2016 עם שילדה S
    ובין
    Easy walker Mosey

מי מבין השתיים עדיפה לדעתך? האיזי ווקר זולה בכ-1000 שקל אבל יש עליה פחות חוות דעת, אז אני לא בטוחה כמה חלקה הנסיעה איתה.
    מי מבין השתיים עדיפה לדעתך?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג פרגו פופ אפ vs. איזי ווקר - מי מתאימה יותר לדרישות שלנו? - תגובה

קובי סופר
    17/07/2016

שלום,

מדובר בשני מוצרים מאוד דומים. לגבי המחיר יש לזכור שהפג כוללת סל קל ותיק שלא כלולים בווקר. כמו כן לפג מספר גרסאות ולכן יכול להיות פער גבוהה יותר מ- 1000 ש"ח. כמו כן אני תמיד בפג לשדרג לשלדת S בתוספת תשלום, בעיקר לדרישות שלכם אני חושב שזה חובה.

אין לי המלצה חד צדדית. בפג המושב והאמבטיה רחבים יותר. היא ותיקה יותר בשוק וחוות הדעת חיוביות. הווקר חדשה אך מהתרשמות שלי מדובר במוצר טוב שעונה לכל הדרישות שלכם.
    אני ממליץ למצוא חנות שמשווקת את 2 המוצרים ולבדוק אחת מול השנייה שזה אומר:
    ללכת עם משקל בתוך העגלה ומחוץ לחנות, לנסות לעלות ולרדת מדרכות וללכת על משטח לא חלק. לנסות לקפל, לנסות לתפעל, לפרק ולהרכיב אמבטיה וטיולון, לשנות מצבים בטיולון וכו'. לבדוק ברכב ולבסוף לקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו גם לוקחים את ההרטן בחשבון

zlatina
    17/07/2016

אפשר לדעת מה משקל הרטן VIP שלדה + טיולון?
    ואם אתה יודע אז גם מה משקל הפג פרגו פופ אפ עם שלדה S כדי להשוות.

כרגע מתלבטים ביו הפג, ההרטן, או בכלל להסתפק בעגלה כמו סולה 2 שגם מצאה חן בעיננו והיא זולה בהרבה.

תודה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת על ההרטן

zlatina
    18/07/2016

האם הגלגלים הם מוקצפים או גלגלי אויר? לא מצאתי באתר שלהם תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו גם לוקחים את ההרטן בחשבון - תגובה

קובי סופר
    19/07/2016

שלום,

ההרטן היא סגנון אחר כאשר בה שמו דגש על 2 דברים שהם:
    נוחות ניוד ונוחות לתינוק. ב- 2 הפרמטרים האלו היא מתעלה על כל העגלות בשוק לדעתי.
    מצד שני הדברים האלו גורמים למוצר להיות כבד יותר וגם יותר מסורבל לתפעול ולכן כאן זהו השיקול ההעדפות שלכם.
    אני תמיד אומר להורים העתידיים לשים משקל של 6 ק"ג באמבטיה של העגלה וללכת איתה ולנסות לעלות מדרגה (פעולה שעושים מספר פעמים ביום). בהרטן תעשו זאת בקלות לעומת זאת בפג ובסולה תרגישו קושי עד קושי רב (תלוי בכח הפיזי שלכם), באיזי ווקר גם תרגישו קושי אך זה יהיה פחות מאשר בפג ובסולה.
    ההרטן שוקלת כ- 13 ק"ג יחד עם הטיולון בעוד שהפג שוקלת כ- 11.5 ק"ג. להרטן גלגל מוקצף זהה לגלגל אויר רק ללא פנימית, כלומר איכות נסיעה של גלגל אויר רק ללא פנצ'רים. בפג עם שלדת S וגם באיזי ווקר יש גלגלים די דומים להרטן אבל לא מערכת קפיצים כמו בהרטן וכאן מורגש ההבדל הגדול בנוחות הניוד.
    לגבי סולה, זו עגלה מאוד בסיסית עם תמורה טובה לכסף. עדיין עגלות כמו איזי ווקר, פג והרטן נותנות בדברים מסויימים איכות גבוהה כפליים. לדוגמא בהרטן זה נוחות הנסיעה, הריפוד בטיולון ומצבי השכיבה שלו (גם הרוחב והאורך משמעותיים), בפג ובאיזי ווקר אלו נוחות הקיפול וגם הנסיעה הטובה יותר מהסולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו