מתלבטים בין מספר עגלות לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטים בין מספר עגלות לילד ראשון
    נטע
    20/07/2016

קובי שלוםהעגלה האידיאלית בשבילנו היא הארמדילו פליפ xt אך לצערנו היא חורגת מהתקציב. מתלבטים בין ג'ואי כרום דלוקס לסייבקס אביב. כאשר הדרישות הן ידית מתכווננת, עגלה נוחה לניוד ולקיפול, קלה יחסית כי יש לנו מדרגות. מתלבטים האם טיולון דו כיווני הוא חובה עבורנו (ילד ראשון). נשמח לעזרה שלך. אם יש דגמים רלוונטים באותו סדר גודל נשמח לשמוע. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכוונתי לסייבקס אגיס כמובן...

נטע
    20/07/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטים בין מספר עגלות לילד ראשון - תגובה

קובי סופר
    20/07/2016

שלום נטע,

מדובר ב- 2 עגלות טובות שדי עונות לדרישותייך.
    יש לקחת בחשבון שבאגיס הטיולון חד כיווני ומדרך הרגליים לא מתכוונן.
    הג'ואי יותר כבדה בכ- 2 ק"ג אך לדעתי הרבה יותר נוחה לתינוק ולכן הייתי ממליץ עליה יותר.

אפשר לקחת גם בחשבון את ביבה טאי טאי, בסגנון של האגיס רק קלה יותר עם מדרך רגליים מתכוונן. גם כאן הטיולון חד כיווני (אני באופן כללי פחות ממליץ על עגלות מסוג זה).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצעה לנו ברייטקס בי אגייל,

נטע
    24/07/2016

האם היא עומדת בדרישות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצעה לנו ברייטקס בי אגייל, - תגובה

קובי סופר
    24/07/2016

שלום נטע,

הברייטקס דומה לסייבקס ברעיון ובמרבית הפונקציות. לברייטקס יתרון גדול על הסייבקס והוא מדרך רגליים מתכוונן. עדיין היא סובלת משתי חסרונות שהם: טיולון חד כיווני ושינוי מצבים בעזרת שרוך. אני עדיין ממליץ על הכרום יותר ובסגנון של הסייבקס או הברייטקס (אם בכל זאת הולכים על טיולון חד כיווני) הייתי ממליץ על איי.בי.סי דיזיין אביטו, באביטו שינוי המצבים הוא מכני, מדרך הרגליים מתכוונן ויש לה מערכת בולמי זעזועים טובה יותר לעומת הברייטקס או הסייבקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטים בין מספר עגלות לילד ראשון - תגובה

קובי סופר
    29/07/2016

שלום נטע,

אני בעד הכרום בעיקר דגם הDLX. בעיקר בגלל המושב שנשכב למצב ישר. אני ממליץ בחום על טיולון דו כיווני וממליץ שלא לוותר על יתרון משמעותי זה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו