מתלבטת מאודד בין שתי עגלות הבוגבו והפג

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת מאודד בין שתי עגלות הבוגבו והפג
    ליטל
    22/07/2016

שלום!

אני מלבטת מאודדד בין העגלות: בוגבו ופג פרגו
    הצרכים שלי הם:
    - עגלה קלה
    - טיולון שניתן להחליפו לשני הכיוונים וגם שיהיה לו אפשרות למצב שכיבה מלאה וגגון גדול
    - אמבטיה רחבה
    - קלה לקיפול
    - גלגלים בולמי זעזועים
    - כיוונון של הידית בעגלה
    - נוחה לתינוק

מתלבטת קשותתת
    אשמח לתשובתך ומוכנה לקבל גם סוג של עגלה אחרת אשר הינך חושב שמתאימה לצרכיי

תודה רבה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת מאודד בין שתי עגלות הבוגבו והפג - תגובה

קובי סופר
    22/07/2016

שלום ליטל,

אין עגלה שתענה ב- 100% לצרכייך.

כל דגמי הבוגבו למעט הבי לא נשכבים למצב שטוח. דגם הבי שכן נשכב כולל אמבטיה מאוד קטנה. הגגון יחסית גדול. היא קלה וקלה לקיפול ולכן עונה לרוב הצרכים. לגבי נוחות התינוק יש נוחות ממנה.

הפג יותר נוחה לתינוק לדעתי, האמבטיה והטיולון רחבים. מצד שני היא יותר כבדה ויותר גדולה גם פתוחה וגם במצב מקופל. היא נוחה להליכה בעיקר עם משדרגים לשלדת S אבל עדיין אין לה בולמי זעזועים טובים.

אני ממליץ גם לבדוק את הרטן וי.איי.פי. סופר נוחה לתינוק, שכיבה שטוחה בטיולון (מה שאין בבי או בפג). בולמי זעזועים מצויינים. החיסרון, יותר כבדה מהממוצע בשל מושב הטיולון המפנק, כמו הפג גדולה גם פתוחה וגם במצב מקופל.

בכל הדגמים הידית מתכווננת כאשר בבי ובהרטן הידית טלקסקומפית ומארכת/מתקצרת בהתאם לנוחות שלכם. בפג הידית מתכווננת בזווית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה... עוד שאלה..

ליטל
    22/07/2016

תודה רבה על תשובתך...

רציתי לדעת, האם עגלת ההרטן גבוה? כי אני קטנה ול יהיה לי נוח עם עגלה גבוה..

תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה... עוד שאלה.. - תגובה

קובי סופר
    22/07/2016

שלום ליטל,

האמבטיה גבוהה מהממוצע (גם הפג באותו גובה). הטיולון בגובה ממוצע. ידית האחיזה מתכווננת ולכן היא מתאימה לגבוהים ונמוכים כאחד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה... שאלה נוספת..

ליטל
    22/07/2016

תודה רבה על תשובתך המהירה...

רציתי לדעת מה דעתך על עגלת סייבקס דגם פריאם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה... שאלה נוספת.. - תגובה

קובי סופר
    24/07/2016

שלום ליטל,

אני חושב שמדובר בעגלה טובה, היא מאוד דומה להרטן ברעיון ולדעתי ההרטן טובה יותר מכיוון שבהרטן מדרך הרגליים מתארך, יש בולמי זעזועים טובים יותר, המושב רחב יותר וההרטן חברה גרמנית שמייצרת בגרמניה לעומת הפריאם של סייבקס שהיא חברה גרמנית אבל בבעלות סינית והיצור בסין. הן נמכרות בערך באותו המחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו