עזרה בבחירת עגלה מתאימה לילד שלישי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלה מתאימה לילד שלישי
    מירב
    24/07/2016

שלום וברכה,

אני רואה שמרבית הנעזרים בפורום הם לקראת קניית עגלה לילד ראשון. אני מחפשת להתחדש בעגלה לקראת הלידה ה-3. מכיוון שהאוטו יהיה בתפוסה מלאה - אחד השיקולים המרכזיים הוא מקום ברכב לאחר קיפול (רכב משפחתי רגיל).
    שיקולים משמעותי נוסף הוא שיש הרבה מדרגות בדרך הביתה - שיקול זה משפיע גם מבחינת נוחות הירידה והעליה במדרגות, מבחינת משקל העגלה,וגם מבחינת האיכות וכושר ההישרדות של העגלה.
    שיקולים נוספים - נוחות תפעול (פתיחה וקיפול, לא חייב ביד אחת אבל שיהיה נוח), נוחות נסיעה, טיולון מתהפך (לא חובה אבל מעדיפה מאוד), שהריפודים לא יהיו כלפי חוץ בקיפול.
    2 החברות שהתרשמתי מהן היו פג פרגו ומאמס אנד פאפס, אשמח שתעשה לי סדר בדגמים השונים שלהם.
    אציין שבילדים הגדולים נהננו מאינגליזינה לאונג' עם אמבטיה רכה אך היינו בלי רכב ועכשיו נשמח להשתדרג עבור הילד השלישי...

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת לשאלה לגבי עגלה לילד שלישי

מירב
    24/07/2016

אשמח למקד את השאלה להשוואה בין דגמים ספציפיים -
    פג פרגו סוויץ' (אמבטיה וטיולון מתהפך ל2 הכיוונים) - קיפול מטריה.
    או פג פרגו בוק פלוס (2015, עם אמבטיה וטיולון מתהפך) - קיפול בנפרד של השלדה והטיולון.
    אנא התייחסותך לנוחות התפעול של העגלות ולשימוש במדרגות בעיקר, ואם יש בידך מידע על מידות ומשקל של כל אחת מהן (במצב פתוח ומקופל).

לגבי מאמס אנד פאפס אשמח לשמוע על הארמדילו והסולה ואיך הן בהשוואה לפג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה מתאימה לילד שלישי - תגובה

קובי סופר
    24/07/2016

שלום מירב,

אציין שאני תמיד חושב שילד שלישי זה כמו ילד ראשון. השני מקבל בירושה מהראשון את הכל ולשלישי מתחילים הכל מהתחלה. רק שיש כבר ניסיון.

בין העגלות ששאלת לגביהן.
    אני לא ממליץ על הפג סוויץ. היא כן עונה באופן יחסי לקיפול קל ומשקל סביר. מצד שני מאוד קשה לקפלה יחד עם טיולון, היא לא נוחה לניוד, הסל קטן ולא נגיש ואין תמיכת גב מלאה במושב הטיולון. בסגנון הזה אני חושב שאינגלזינה טרילוג'י שסובלת מאותם חסרונות טובה יותר מכיוון שהיא הרבה יותר נוחה לקיפול (מה גם שאת מכריה את הדור הקודם וזה יעזור בהסתגלות והכרת המוצר). בכל אופן אני פחות ממליץ על עגלות עם קיפול מטריה.
    לגבי פג בוק, אני מאוד ממליץ, עונה לרוב הדרישות אך יש לקחת בחשבון שהיא לא קלה (גם לא ממש כבדה), הקיפול גדול אך נכנס למרבית הרכבים. עדיף לך ללכת על הדגם עם שלדת 51. אפשרי לעלות איתה מדרגות אך זו לא משימה קלה.
    הארמדילו כבר יותר קטנה מהפג וגם עונה לרוב הדרישות, נוחה מאוד לקיפול ביד אחת ועליה יחד עם תינוק במדרגות. אני חושב שלדרישות שלך היא מאוד מומלצת. בסגנון שלה הייתי גם בודק את הבי של בוגבו.
    הסולה של מאמאס אנד פאפאס לא עונה לחלק גדול מהדרישות שלך. הקיפול גדול (קצת יותר מהפג), מצריך 2 ידיים. המשקל סביר, קשה מאוד יהיה לעלות איתה במדרגות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המפורטת, ושאלות המשך

מירב
    24/07/2016

אז נשארה הדילמה בין הבוק פלוס לארמדילו.
    לגבי הפג - תוכל להסביר מה ההבדל בין השלדות ואיך מבחינים ביניהן?

ואם יש עוד מידע להשוואה בין שתי העגלות אשמח לדעת, כגון משקל מדויק של כל אחת מהן (עם ובלי האמבטיה/הטיולון), יתרונות וחסרונות משמעותיים נוספים...

תודה רבה וחופשה נעימה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המפורטת, ושאלות המשך - תגובה

קובי סופר
    25/07/2016

שלום מירב,

כפי שציינתי אני חושב שעבור התינוק הפג נוחה יותר ועוברכם הארמדילו תהיה נוחה יותר.
    קשה להשוות כי פרט לקיפול הקל בשתיהן מדובר במוצר שונה. הפג מרווחת, בעלת גלגלים יותר גדולים, מעקה לטיולון, ועוד. כל אלו מעלים את משקל המוצר ויוצרים קיפול גדול יותר. אי לכך אני מציע להתנסות עם המוצרים ולראות מה נח לכם.
    הפג שוקלת 10.6 ק"ג יחד עם טיולון ושלדת הS מוסיפה עוד כ- ק"ג. לעומת הארמדילו ששוקלת כ- 9.9 ק"ג. השלדים פחות או יותר שוקלים 7 ק"ג כאשר הS שוקל עוד כ-ק"ג.

כפי שהצעתי, תתנסו עם הפג ואם תראו שאתם מסתדרים איתה אז ברור שהיא עדיפה. אם יש תקציב ואתם מחפשים פרקטיות אז ארמדילו היא התשובה, היא לא נוראית עבור התינוק ואפילו די נוחה אבל הפג יותר.

לגבי שלדות פג: יש שלד רגיל רואים שיש לו ידיות ספוג, שלד 51, כמו הרגיל רק רואים שרוחב הגלגלים האחוריים צר יותר. שלד S בעל ידיות דמויות עור וגלגל גומי מלא כמו גלגל אויר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו