מתלבטת בין עגלת סייבקס אל מול עגלת ממבה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין עגלת סייבקס אל מול עגלת ממבה
    ליטל
    24/07/2016

רציתי לדעת מה דעתך על עגלת סייבקס דגם פריאם?
    ועל עגלת ממבה? האם הממבה גבוהה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסיפה את הצרכים שלי שוב...

ליטל
    24/07/2016

הצרכים שלי הם:
    - עגלה קלה
    - טיולון שניתן להחליפו לשני הכיוונים וגם שיהיה לו אפשרות למצב שכיבה מלאה וגגון גדול
    - אמבטיה רחבה
    - קלה לקיפול
    - גלגלים בולמי זעזועים
    - כיוונון של הידית בעגלה
    - נוחה לתינוק
    תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת בין עגלת סייבקס אל מול עגלת ממבה - תגובה

קובי סופר
    24/07/2016

שלום ליטל,

אני מאמין שכוונתך לממבה +. עגלת הממבה אינה מיוצרת עוד והחליפה אותה עגלת הסלסה. ממבה + על אף השם הדומה לממבה היא עגלה שונה לחלוטין מהממבה.

ולעניינו. הדבקתי את הדרישות לפיהן אענה לך לגבי כל עגלה בתקווה שזה יהיה מובן (אף פעם לא עניתי כך).

- עגלה קלה
    שתיהן לא קלות, טיפה כבדות מהממוצע. יש לקחת בחשבון כשאומרים כבד הכוונה היא לכבד בהרמה, בהליכה איתן, עליית מדרגה וכו' המשקל בכלל לא מורגש. לכן המשקל יורגש בהרמה לרכב או אם גרים בבניין קומות.

- טיולון שניתן להחליפו לשני הכיוונים וגם שיהיה לו אפשרות למצב שכיבה מלאה וגגון גדול
    שתיהן עונות להגדרה זו.

- אמבטיה רחבה
    שתיהן עונות להדגרה זו

- קלה לקיפול
    האיי.בי.סי יותר נוחה לקיפול לדעתי.

- גלגלים בולמי זעזועים
    הגלגלים איכותיים בשני הדגמים, באיי.בי.סי בולמי הזעזועים בליגה אחרת. בסייבקס הם כמעט ולא מורגשים.

- כיוונון של הידית בעגלה
    בשתיהן היא מתכווננת. בסייבקס עולה ויורדת, באיי.בי.סי היא משנה זויות.

- נוחה לתינוק
    שתיהן נוחות לתינוק, מרופדות היטב ושוכבות למצב שטוח. לאיי.בי.סי יש יתרון קל שמאפשר להורה להשכיב את הטיולון בתנוחת עירסול או בשכיבה שטוחה. באופן כללי אני ממליץ להשכיב במצב השטוח אך לתנוחת העירסול יש יתרון אם משכיבים בה רבע שעה כל יום. התנוחה מקפלת את ברכי התינוק ומכינה אותם למצב זחילה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בעניין העגלות...

ליטל
    24/07/2016

ראשית תודה רבה על תשובתך המפורטת...
    רציתי לדעת האם עגלות אלו ( הסייבקס והמנסה פלוס) נחשבות לטובות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בעניין העגלות... - תגובה

קובי סופר
    25/07/2016

שלום מיטל,

לדעתי הן ברמה הגבוהה ביותר מבחינת הנדסת אנוש ונוחות לתינוק. הייתי מצרף אליהן את ההרטן שהיא גם חברה גרמנית אך בניגוד לשתיים הנ״ל היא באמת מיוצרת בגרמניה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו