פג פרגו בוק פלוס vs בוגבו בי 3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו בוק פלוס vs בוגבו בי 3
    דורית
    24/07/2016

היי קובי.
    אחרי סקר שוק ההתלבטות היא בין 2 העגלות. למרות שראיתי שיש כאן כמה שאלות על העגלות הנ"ל בכל זאת רציתי לברר פרטים נוספים.
    אבל ראשית אפרט בקצרה את הצרכים שלי: היות ואני זו שאשתמש בה מרבית מהזמן חשוב לי מאוד שתהיה קלה ונוחה לתפעול. אין לי בעיה של מקום ברכב. יש לי מעלית בבניין אך כדי להגיע אל המעלית ישנם מספר מדרגות ולכן הכובד מאוד חשוב.
    בנוסף חשוב לי מאוד גם הנוחות לתינוק. אני צפויה ללדת באמצע ספטמבר ולדעתי כן אנצל את האמבטיה כמה שאפשר היות ונכנסים לחורף...
    כרגע הפג פרגו בעדיפות על הבוגבו היות והאמבטיה של בוגבו נראית לי קטנה וצרה מפריע לי גם שהיא לא קשיחה לעומת זאת היתרון הבולט של הבוגבו הוא הנוחות והעבירות. האם יש לבוגבו יתרונות נוספים לעומת הפג פרגו?
    דבר נוסף רציתי לדעת על איזה מהדגמים של פג פרגו אתה הכי ממליץ? כמובן שאני מתייחסת לכל דמי הבוק פלוס. אני רואה שהדגם של הפופ אפ חוזר פה הרבה בהמלצות אבל מצד שני ציינת בעצמך שהיתרון הבולט שלו הוא קיפול האמבטיה אבל בתכלס אני לא רואה את עצמי באמת מקפלת את האמבטיה לעיתים תכופות. אשמח לדעת מה דעתך לגבי שלדה 51 לעומת שלדה S? ומה היתרונות של כל אחת מהשלדות? נאמר לי באחת החנויות שהגלגלים בשלדה 51 יותר קטנים מה שגורם לעגלה להיות יותר צרה וכך העבירות נוחה יותר. וזה נראה לי יתרון שמשווה אותה לנוחות של בוגבו בי 3 כי שם הגלגלים באמת יותר קטנים, אני צודקת? חשוב לי שהגלגלים לא יהיו מסיביים.
    ודבר אחרון האם אתה ממליץ על דגם ה-pure? מה היתרונות שלו על שאר הדגמים של פג פרגו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסיפה שאלה

דורית
    24/07/2016

מה דעתך על הסלקל של דגמי הפג פרגו? האם הוא בטיחותי ונוח יותר מסייבקס. כי בהנחה ונלך על בוגבו אז אני מניחה שנקנה את הסייבקס.
    יש לך המלצות נוספות לסלקלים בשילוב עם הבוגבו?
    והאם הכרחי לרכוש איזופיקס עם הפג פרגו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה שאלה - תגובה

קובי סופר
    24/07/2016

שלום דורית,

הסל קל של פג בטיחותי באותה מידה כמו הסייבקס (אטון 4). לדעתי הסייבקס יותר נח לתינוק. כן מומלץ להוסיף בסיס איזופיקס לכל אחד מהדגמים. אם הולכים על הבי אני ממליץ לבדוק אם יש מתאם לצ'יקו קייפיט שלדעתי לא רק טוב בהרבה מהשניים שציינת אלא זול משמעותית מהם (למרות שבפג הסל קל כלול במחיר העגלה אבל הבסיס לא זול).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו בוק פלוס vs בוגבו בי 3 - תגובה

קובי סופר
    24/07/2016

שלום דורית,

אף אחת מהן לא תענה ב- 100% לדרישות שלך.

בעניין נוחות לתינוק - הפג מנצחת ולדעתי בנוקאוט. האמבטיה יותר גדולה ותשרת בקלות לחצי שנה ואף יותר לעומת גג עד 5 חודשים בבי (וראיתי מקרים שגם לאחר 3 חודשים היא הייתה צפופה). הטיולון בפג רחב יותר ויש לו מעקה.
    לגבי הדגמים, הפופאפ אכן מציעה אמבטיה מתקפלת שיתרונה הוא בגמר השימוש כי קל לאחסנה ללא תפיסת מקום מיותר בבית. כמו כן היא קלה יותר בקילו וחצי. לגבי השלדה, לדעתי שלדת הS היא הטובה ביותר בעיקר בגלל סוג הגלגלים שיספקו יכולת ניוד טובה יותר, היות ולבוק אין בולמי זעזועים טובים סוג הגלגלים בS מספק עוד בלימת זעזועים.
    השלדה הרגילה מעבר לגלגלים פחות טובים מגיעה עם ידיות ספוג שסובלות מבלאי מהיר. שלדת ה- 51 היא כמו השלדה הרגילה רק שהיא צרה יותר ורחבה 51, מאפשר כניסה ומעבר במקומות צרים בקלות. אני חושב שנוחות ניוד עדיפה על יתרון זה.
    בענייני הבדים דגם הפיור הוא דגם הבניים, אם לא רוצים ללכת על הפופ אפ אז חבל לשלם יותר על הפיור עקב עיצוב ובד שכביכול יותר נעים. בכל מקרה אם תקנו את הספורטיבו תרפדו אותה עם מזרן טוב.

הבי מציעה נוחות טובה יותר עבורך מכמה סיבות:
    היא קלה יותר בכ- 3 ק"ג. למרות הגלגלים הקטנים היא נוחה יותר לניוד בגלל בולמי זעזועים טובים יותר. הפג סובלת מחיסרון ענק בעלית מדרגה, כאשר יש משקל בתוכה של תינוק, בעליית מדרגה צריך להפעיל המון כח וזה כרוך במאמץ פיזי מעיק לדעתי. בגלל שאין מערכת קפיצים טובה כמו בבי ואין ידית טלסקופית כמו בבי מרגישים זאת היטב. אני ממליץ לך לשים לפחות 6 ק"ג בכל אחת מהעגלות ולנסות לעלות מדרגה, את תראי כמה זה קל בבי. עניין זה ממש לא קשור לכובד (יש עגלות כבדות בהרבה מהפג שקלות יותר בעליית מדרכות), זהו יותר עניין הנדסי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו