טיולון צ'יקו לייט או ג'ואי בריסק?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון צ'יקו לייט או ג'ואי בריסק?
    תמר
    25/07/2016

שלום, מתלבטת לגבי טיולון, חשוב שיהיה קל, אבל יעמוד במדרכות והמדרגות של ירושלים,
    שכיבה מלאה וקיפול נוח
    אם זה משנה הולכים להשתמש הרבה בתחבורה ציבורית והתינוק בן 4 חודשים כרגע

מה ההבדלים ביניהם ומה יותר מומלץ לשימוש שלנו?
    וגם מה המחירים שלהם? אני מאשקלון ועוברת עוד שבוע לירושלים אז אם אתה יודע על חנויות זולות באיזור אשמח לדעת

הבנתי שההבדלים העיקריים זה שהגגון של הג'וי יותר ארוך קצת יותר אבל הבדים של הג'וי לא נשלפים לכביסה
    והג'ואי יותר יקרה

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיולון צ'יקו לייט או ג'ואי בריסק? - תגובה

קובי סופר
    29/07/2016

שלום תמר,

מדובר בטיולונים מאוד זהים כך שבאמת ההשוואה קשה,
    לגבי הלייטוואי מומלץ ללכת על הדגם החדש ביותר. לדעתי הבריסק יותר נוחה לניוד וגם לקיפול. מצד שני הלייטוואי יותר קלה ובהחלט עניין הבדים הוא משהו שיכול להיות חשוב אלא אם מוסיפים מזרן טוב שיכסה את כל המושב.
    היות ואין לי המלצה חד צדדית אני ממליץ לבדוק כל אחד. לשים תינוק בהם, לראות היכון נח לו יותר, ללכת איתם מחוץ לחנות, לנסות לקפל, לתפעל ולהרים במצב מקופל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. מה הוסיפו בצ'יקו החדש?

תמר
    29/07/2016

החלטנו לקנות את הציקו לייטוואי, מה ההבדל בין הדגם החדש לישן?
    חוץ ממחיר ודוגמא לא ראיתי הבדל בחנות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. מה הוסיפו בצ'יקו החדש? - תגובה

קובי סופר
    31/07/2016

שלום תמר,

הדגם נקרא לייטוואי 2.
    הגגון קיבל תוספת הצללה הכרחית למדינתנו. יש מעקה והטיולון מתקפל יחד איתו, דבר שלא היה בדגמים הקודמים. הריפוד איכותי יותר. לדעתי רק הגגון שווה כל תוספת.
    כמו כן אני ממליץ להוסיף סיטי גריפס לידיות הספוג, יש להן בלאי גבוהה והן לא זולות להחלפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו