מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אלפא אומגה עלית - שאלה לגבי הכסאאני25/07/2016
היי קובי!
הבת שלי יושבת בכסא הזה ברכב של סבתא. נקנה לפני 6 שנים או משהו כזה. לדעתי אין לו אפשרות להיחגר נגד כיוון הנסיעה.
כרגע היא יושבת בו כאשר הכסא חגור עם חגורת הבטיחות והיא עם הרצועות הפנימיות.
הילדה שוקלת 23 קילו, והגובה שלה 123 סמ.
האם היא צריכה להיחגר בחגורה הרגילה או כל עוד היא נכנסת לחגור ברצועות הפנימיות? עד מתי בכלל ניתן לשבת בכיסא הזה? אני ממש לא זוכרת...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא בת 7.5
אני25/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלפא אומגה עלית - שאלה לגבי הכסא - תגובה
קובי סופר29/07/2016שלום,
אלפא אומגה עלית מתאים עד 18 ק"ג עם הרצועות ועד 45 ק"ג עם חגורת הבטיחות, מה שאומר שהילדה צריכה להחגר עם חגורת הבטיחות. הוא מתאים עד גיל 8 שנים. בכל אופן היות והוא מיושן הייתי ממליץ לרכוש בוסטר גב טוב שישרת עד גיל 12 שנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להמלצה
אני29/07/2016לבוסטר כזה עד גיל 12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח להמלצה - תגובה
קובי סופר31/07/2016אני ממליץ על גרקו אפיקס ואם רוצים מוצר מעולה אז צ'יקו קידפיט שווה התאמצות כלכלית קלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקידפיט זיפ
אני02/08/2016מה ההבדל בינו לבין הקידפיט?
חיפשתי מחיר באינטרנט אני רואה רק את הזיפ ב 500
איך המחיר ממה שידוע לך?
ועוד דבר - עד איזה גובה של הילד מתאים הקידפיט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
אני02/08/2016הסתכלתי קצת... ראיתי בבוסטרים את הגרקו אפיקס, צ'יקו קידפיט וברייטקס Kidfix XP II עם חיבור ISOFIX
האמת שהכי אהבתי בצ'יקו שהוא למשקל הכי גבוה (אלא אם כן טעיתי) ואז אני יכולה לדעת בוודאות שיש לי את הכסא עד להודעה החדשה.
מה מבין שלושתם?
שוב - מחיר לא השיקול.
אצלנו היא יושבת על סקיור קיד של אוונפלו שאני מבינה שהוא גם עד להודעה החדשה (בת 7+ כרגע)
יכול להיות שבעתיד נחליף בין הכסאות בין הרכבים מפאת מקום, אז אני רוצה שיהיה בוסטר מעולה שיתאים גם לנסיעה ברכב קבוע - יומיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד דבר - תגובה
קובי סופר03/08/2016שלום,
כולם ברמה גבוהה כאשר אני חושב שהקידפיט יותר נח לילד. כמובן שגם אפשר להושיב ולבדוק ולשאול לדעת הילד. המחיר מעולה לדעתי. הזיפ מאפשר הסרת הבד לכביסה בקלות יותר ובדרך כלל יקר בהרבה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)