חיפוש עגלה קלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חיפוש עגלה קלה לילד ראשון
    נטלי
    26/07/2016

שלום קובי,
    אני מחפשת עגלה קלה ככל האפשר שתתאים מגיל לידה. הייתי שמחה שיהיה לה מושב מתהפך, אבל הבנתי שזה עלול להוסיף למשקל. כמו כן, חשוב לי שהעגלה תהיה נוחה ככל האפשר לתינוק, למרות הצרכים שלי שהם עגלה קלה.
    העגלות שראיתי עד עכשיו היו הארמדילו פליפ, שמאוד מצאה חן בעינינו בגלל המושב המתהפך ומנגנון ההשכבה שלו, אך מבחינת משקל הייתה ממש על הסף של להיות כבדה מדי בשבילי (יש לי בעיית גידים בידיים).
    ראינו את הביבה טאי טאי, שהייתה נוחה יותר מבחינת המשקל אבל נראתה לנו פחות איכותית ובעיקר מנגנון ההשכבה שלה עם שרוך נראה פחות יציב.
    שקלנו לנסות טיולון שנשכב ל180 מעלות כך שאפשר להשתמש בו מגיל לידה ולוותר על אמבטיה, אבל המקלארן BMX וטיולונים נופסים שמתקפלים בקיפול מטרייה לא נראו תומכים מספיק לתינוק מגיל לידה וגם מבחינת משקל לא היו קלים מהטאי טאי.
    האם יש עוד עגלות שכדאי שנסתכל עליהן?
    האם הדאגה שלנו לגבי המנגנון של הטאי טאי מופרזת? (ברור לי שאם נקנה אותה נוותר על הטיולון הדו-כיווני, אבל חשבנו שאולי זה שווה את זה בגלל הבעיה שלי עם משקל כבד מדי)
    נקודה אחת נוספת שחשובה לנו היא גובה הידית של העגלה, היות ובעלי גבוה 1.90 ורצוי שיהיה גם לו נוח להשתמש בעגלה.
    עם זאת הנקודה החשובה ביותר היא משקל העגלה והנוחות לתינוק.
    אשמח לשמוע את דעתך
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיפוש עגלה קלה לילד ראשון - תגובה

קובי סופר
    29/07/2016

שלום נטלי,

העבודה המרכזית היא לגבי משקל היא: ככל שנוריד דברים מהמצוצר כך משקל המוצר ירד. זה הכי נכון לגבי הטאי טאי. מנגנון ההשכבה חוסך המון משקל, חוסר בקפיצים, חוסר בידית מתכווננת ועוד. לכן זו עובדה שצריך לקחת בחשבון.

אם אהבת את הארמדילו אז בוגבו בי 3 מאוד דומה לה ושוקלת קילו וחצי פחות, יכול להיות שהיא תתאים לכם מאוד.
    לגבי הארמדילו יש לקחת בחשבון שניתן לנתק את הטיולון בקלות ובכך לחלק את המשקל לשניים. תנסו לחשוב על אופציה זו ותתנסו בה בחנות (להוציא את הטיולון ולקפל ולשים ברכב ואחר כך בסדר הפוך).
    לגבי טאי טאי, זו לא בחירה רעה. המוצר טוב ושביעות הרצון מהמוצר מעולה. מנגנון המצבים כן סובל מבלאי מהיר יותר אבל זה החלק המרכזי במוצר שחוסך המון משקל. מכיוון שלמוצר אחריות ארוכה אז זה לא דבר מדאיג בעיניי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה נוספת

נטלי
    03/08/2016

ראיתי (באינטרנט, לא בעיניי) את העגלה ולקו זיי - האם היא עגלה מוצלחת בהשוואה לביבה טאי טאי? האם אתה מכיר מקום בו אפשר לראות את שתיהן זו לצד זו?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    03/08/2016

שלום נטלי,

לדעתי כן אבל.. ככל הנראה השיווק שלה יופסק ולכן אני פחות ממליץ לקחת סיכונים, כמו כן אני עדיין חושב שהטאי טאי יותר מוצלחת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו