פג פופ אפ או סולה 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פופ אפ או סולה 2
    לולה
    27/07/2016

קובי שלום רב,

מחפשים עגלה טובה ונוחה לילד ראשון. שנינו גבוהים, אני 1.78 ובעלי 1.94.
    ההתלבטות בין מוצי i go , לפג פופ אפ לסולה 2. אני יודעת שאלו עגלות יחסית שונות אבל לכל אחת מהן יתרונות וחסרונות משלה.
    ככל הנראה ייצא לנו ילד גדול ולכן חשוב שהעגלה תהיה מרווחת וחשוב שתוכל להיכנס בבגאז' של יונאי i20.

אני חושבת שאמנם הסולה אולי הכי קלה מבינהן והפג היא היחידה שמתקפלת ביד אחת מבינהן. מה עוד חשוב שאדע?
    האם עדיף את הפג ספורטיבו שהיא זולה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג פופ אפ או סולה 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג פופ אפ או סולה 2 - תגובה

קובי סופר
    29/07/2016

שלום לולה,

לדעתי הפג היא האיכותית מהשלוש. היא מיוצרת באיטליה ועם משדרגים לשלדת S היא הנוחה ביותר לניוד. כמו כן היא הרחבה ביותר וכפי שציינת הנוחה ביותר לקיפול. אי לכך אני ממליץ עליה. שווה גם לבדוק את ממבה פלוס של איי.בי.סי דיזיין שתוכננה להורה גבוהה ולתינוק שיקבל גנים טובים ויהיה גבוהה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי..שאלה נוספת

לולה
    30/07/2016

יש לי אפשרות להשאיל מחברה את עגלת הפג שלה עם האמבטיה עבור החודשים הראשונים ואז להשקיע בטיולון טוב. המליצו לי על עגלת הבוגבו בי 3 למרות שהיא מאוד נמוכה. חברים שיש להם אותה והם גם יחסית גבוהים
    אומרים שבשלב הטיולון כבר בקושי מתכופפים אל הילד אלא רק בקשירה והורדה מהעגלה. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

לולה
    30/07/2016

אשמח אם תפרט את היתרונות/חסרונות של הארמדילו פליפ אל מול הבוגבו בי3

תודה מראש (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי..שאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    31/07/2016

שלום לולה,

מה שרוב ההורים לא יודעים הוא שרוב הטיולונים הם באותו הגובה ובכל מקרה יהיה צורך להתכופף, כמו כן גיל הטיולון הוא לא שלב של אחרי לידה בו קשה לאם להתכופף. לכן אני ממש לא רואה בכך כחיסרון. הבי גם מתאימה מלידה עם רוכשים אמבטיה.

אני חושב שהבי מעולה בתור טיולון, למעט המחיר היקר אבל אם זה על חשבון עגלה אז זו בהחלט קניה טובה מאוד.
    הבי טובה יותר מארמדילו בנוחות הניוד, היא קלה יותר בקילו וחצי, צרה יותר וזה נותן מעבר נח במקומות צרים והקיפול קטן יותר. מצד שני הפליפ קלה יותר לקיפול וזולה משמעותית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו