מתלבטת בין עגלת מוצי לעגלת הרטן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין עגלת מוצי לעגלת הרטן
    אדוה גל
    27/07/2016

היי קובי,
    אני ממש מתלבטת בין עגלת מוצי לגלת הרטן, מעוניינת לשמוע חוות דעת על שתי העגלות, איזה יותר פרקטית ונוחה ואיזה מתקפלת יותר נוח ובאופן עקרוני מה ההבדל בינהן
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין עגלת מוצי לעגלת הרטן - תגובה

קובי סופר
    29/07/2016

שלום אדוה,

היות ואני היבואן של הרטן תביני שאני קצת משוחד ;)

הסיבה המרכזית אבל היא לא העניין של מה אני מוכר אלא למה?
    יכלתי לייבא המון חברות אבל בחרתי מהרטן מהסיבות הבאות ובגללן אני חושב שהרטן היא ברמה אחרת מכל מה שנמכר בשוק.
    1. העגלות מיוצרות בגרמניה ולא בסין כמו 99% מהעגלות. היצור הגרמני יותר מוקפד, מיוצר מהחלקים האיכותיים והיקרים ביותר שקיימים. הטכנולוגיה היא ברמה אחרת.
    2. כשרוכשים עגלה הנטייה המחשבתית היא לחשוב על עצמנו, עדיין לא חווינו תינוק ואנו ממש לא מכירים את הצרכים. בהרטן נוחות התינוק באה לפני הכל. האמבטיה ענקית, הטיולון רחב וארוך, יש לו תמיכת רגליים המתאימה עצמה לתינוק, הריפוד כפול והבדים מסנני קרינה ומווסתי טמפרטורה לצמצום הזעה בקיץ.
    3. מערכת הקפיצים טובה יותר מה שיוצר נוחות הליכה טובה יותר, כמו כן התניקות פחות מרגישים טלטלות ורעידות.
    4. הטיולון בעל 5 מצבים ולא עם 3 מצבים כמו במוצי וברוב העגלות. ההבל הוא שאין קפיצות חדות במעברים משכיבה למצבי הבניים והישיבה, המוש מתאים עצמו להתפחות התינוק. המעקה מתכוונון ומאפשר לתינוקות לאחוז בו מבלי לאבד את תמיכת הגב.

בשני המקרים לא מדובר במוצר קל ולא בשיא הנוחות בקיפול. בשני המקרים זה גם לא נוראי ולכן בנקודה הזו הן פחות או יותר שוות.
    אני חושב שההבדל העיקרי הוא שהמוצי יותר מעוצבת אך בשונה משאר העגלות האופנתיות היא בעלת מושב שנשכב ללא שקע (אך עדיין לא למצב שטוח כמו בהרטן).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה ניתן לרכוש הרטן באזור צפון?

אדוה גל
    29/07/2016

היי קובי,

תודה רבה על התגובה? איפה ניתן לרכוש ולהתרשם מעגלת הרטן באזור צפון? אני גרה בקרית שמונה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה ניתן לרכוש הרטן באזור צפון? - תגובה

קובי סופר
    29/07/2016

שלום אדוה,

לצערי היא נמכרת רק במרכז כרגע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו