שאלות על עגלת הרטן VIP - לפני קניה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלות על עגלת הרטן VIP - לפני קניה
    zlatina
    31/07/2016

היי קובי,

התרשמנו מאד בחנות מעגלת הרטן וי אי פי ואנחנו כמעט סגורים עליה! נותנו לנו מספר שאלות -

1) הריפודים בטיולון הרגישו אחלה, האם יש יתרון בקניית מזרון נוסף כמו קומפי קוש עבור ההרטן? או שזה כבר אובר קיל? האם ניתן להחליף את המזרון הקיים בקומפי קוש? (נניח בזמן כביסה)

2) האם נהוג לשים סדין באמבטיה או שפשוט מניחים את התינוק ישר על המזרן?

3) האמבטיה בהרטן נראתה לנו הרבה יותר גדולה מהפג, האם זאת אשליה או שבאמת היא גדולה יותר?

4) בחנות ראינו רק את דגם ה VIP, אפשר לחדד את ההבדלים בינו לבין הרייסר גיטי? אני מבינה שההבדל רק בשלדה, אבל קראתי שהרייסר קצת יותר צר אז אני תוהה איך דווקא הוי אי פי נחשב לעירוני.

5) מבחינת בחירת צבע (משימה קשה!), ברור שזה עניין של טעם, אבל דווקא מבחינה פרקטית - ראיתי שהאחריות אינה מכסה דהייה של הבדים. האם יש צבעים שפחות דוהים מאחרים? האם מנסיונך הדגמים על הלבן מתלכלכים מהר? ובכלל, מה הצבע הכי פופולרי? :)

תודה רבה על כל העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על עגלת הרטן VIP - לפני קניה - תגובה

קובי סופר
    31/07/2016

שלום זלטינה,

1) הריפודים בטיולון הרגישו אחלה, האם יש יתרון בקניית מזרון נוסף כמו קומפי קוש עבור ההרטן? או שזה כבר אובר קיל? האם ניתן להחליף את המזרון הקיים בקומפי קוש? (נניח בזמן כביסה)

אני חושב שזה בהחלט טו מאץ' מצד אחד כי מטרת הקוש העיקרית היא ליצור נוחות שכבר קיימת בהרטן. כן מומלץ להוסיף ריפודית דקה מה שישמור על הבד ויקל בכביסות. עדיין הקוש הוא מזרן ממורי פואם שמקבל את צורת התינוק כך שזה גם לא אובר קיל.

2) האם נהוג לשים סדין באמבטיה או שפשוט מניחים את התינוק ישר על המזרן?
    מאוד ממליץ לשים סדין או חיתול, הם פולטים המון וטוב להשכיב מדי פעם על הבטן. סדין יחסוך לכם כביסות וכמו כן הוא נעים יותר למגע מאשר בדי העגלות.

3) האמבטיה בהרטן נראתה לנו הרבה יותר גדולה מהפג, האם זאת אשליה או שבאמת היא גדולה יותר?

היא באמת יותר גדולה ומגיעה גם עם מזרן שבפג נרכש בנוסף. היות ובפג אין מזרן נוצרת אשליה של אמבטיה ענקית אבל כשמכנסים מזרן היא קטנה יותר ממה שרואים בחנות. עדיין האמבטיה של פג מרווחת בהשוואה לקיים בשוק.

4) בחנות ראינו רק את דגם ה VIP, אפשר לחדד את ההבדלים בינו לבין הרייסר גיטי? אני מבינה שההבדל רק בשלדה, אבל קראתי שהרייסר קצת יותר צר אז אני תוהה איך דווקא הוי אי פי נחשב לעירוני.

דגם הוי.איי.פי הוא עירוני פלוס, יש לו עבירות גם בשטח קשה.
    דגמי הג'י טי והסקיי הם כבר אקסטרימיים לטיולי יערות, אבנים, חול ים ושלגים (הם מאוד פופולאריים במדינות קרות). לכן אם הצורך שלכם הוא עירוני פלוס ה- ViP מושלמת למשימה כי היא קלה יותר בקילו מהGT ומתקפלת קטן יותר. כמו כן היא נוחה יותר לניוד בעיר.

5) מבחינת בחירת צבע (משימה קשה!), ברור שזה עניין של טעם, אבל דווקא מבחינה פרקטית - ראיתי שהאחריות אינה מכסה דהייה של הבדים. האם יש צבעים שפחות דוהים מאחרים? האם מנסיונך הדגמים על הלבן מתלכלכים מהר? ובכלל, מה הצבע הכי פופולרי? :)

לא נתקלתי עד היום בבד שדהה, העגלות נמכרות כבר שנתיים וחצי בארץ.
    כל הצבעים מתלכלכים בצורה זהה פשוט על צבעים כהים פחות רואים זאת. היתרון בהרטן שמרבית הצבעים הם בגווני אפור, צבע לא כהה מדי ולא בהיר. הוא גם צבע קלאסי לעתיד (לתינוקות הבאים). זה לטעמי הכי יפה ונכון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו