התחלבטות בין סולה 2 לבין ארמדילו פליפ XT

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התחלבטות בין סולה 2 לבין ארמדילו פליפ XT
    מירב
    01/08/2016

הי קובי,

על מה היית ממליץ: סולה 2 או ארמדילו פליפ XT?
    אנחנו מחפשים עגלה טובה ללא השקעה מטורפת. חשובה הנוחות לתינוק , טיולון דו כיווני, אבל שלא תהיה מסורבלת או כבדה מידי. האם האמבטיה בעגלות אלה נחשבות לצרות?
    איזו עגלה יותר איכותית מבין שתיהן.
    תודה מראש,
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלבטות בין סולה 2 לבין ארמדילו פליפ XT - תגובה

קובי סופר
    01/08/2016

שלום מירב,

אני חושב שהפליפ מתקדמת יותר, הקיפול נח יותר ואפשרי כשהטיולון פונה לכל כיוון (בסולה רק עם הפנים לכיוון הנסיעה). בגמר הקיפול, בפליפ הבד נשמר כלפי פנים כאשר בסולה זה כלפי חוץ. הגגון בפליפ גדול יותר, הפליפ קטנה יותר במצב מקופל. האמבטיות זהות בגודלן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מירב
    01/08/2016

תודה קובי על התשובה המהירה.
    עוד שאלות: אני מעוניינת לקנות סלקל סייבקס. איזה בסיס איכותי מלבד איזופיקס אפשרי לקנות? המוכר הראה לנו בסיס לסייבקס זול יותר. האם מוכר לך?
    וגם: איזה ריהוט נחשב איכותי יותר: סגל או טל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

קובי סופר
    03/08/2016

שלום מירב,

הזול בטיחותי באותה רמה אבל האיזופיקס הרבה יותר קל להתקנה מה שמונע טעויות אנוש בהתקנה. הפער לא צריך להיות משמעותי ולכן אני ממליץ לשלם קצת יותר.

לגבי ריהוט - בסופו של יום זה עניין של טעם. לשתי החברות יש תקן בין אם תו או אישור ולכן החלטתכם צריכה להתבסס על תקציב ועניין הטעם והעיצוב. יותר חושב זה עניין המזרן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלה נוספת

מירב
    05/08/2016

הי קובי,
    זנחתי את הארמדילו פליפ XT כי אין לה פגוש וזה משהו שקשה לי להשלים איתו.
    מה דעתך על מוצי דגם evo? ראיתי את הסולה 2 "אדישן" ומבחינת מחיר העגלה+ סלקל סייבקס+ מתאמים זה עולה כבר כמו המוצי. אז על מה ללכת? כבר די מבולבלת...

תודה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    05/08/2016

שלום מירב,

האיבו זולה לא בכדי. זהו הדגם הכי בסיסי של מוצי. המושב לא נשכב למצב ממש ישר, הוא צר ולא ארוך במיוחד. כמו כן הקיפול לא ממש נח והיא מאוד רחבה ברוחב גלגליה האחוריים.

הסולה לא יקרה ואפשר ללכת גרסאות הבסיס אשר זולות יותר ולשלם פחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, עזרת לי מאוד!!!

מירב
    05/08/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו