מכשיר חימום בקבוקים מומלץ יעיל ונוח

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מכשיר חימום בקבוקים מומלץ יעיל ונוח
    נטלי
    03/08/2016

היי קובי
    אני מחפשת מחמם בקבוקים מומלץ שלא תופס הרבה מקום על השיש שיהיה יעיל ונוח. יש לי זיכוי בשילב ויש להם לפי מה שראיתי באתר 3 סוגים: מחמם של ניפ, מחמם של פארמה מדיק ומחמם של אוונט. מה מהם הכי מומלץ ?
    האם כולם מחממים על אותו עיקרון של אדים ?
    אם יש מחמם בקבוקים של חברה אחרת שאתה ממליץ אשמח גם לדעת בנוסף. כמו כן האם ידוע לך אם המחמם שומר על ערכים התזונתיים של החלב ולא פוגם באיכות ?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר חימום בקבוקים מומלץ - תגובה

קובי סופר
    03/08/2016

שלום נטלי,

אני אישית השתמשתי באבנט ולכן אני גם נוטה להמליץ עליו. אני יודע שגם של צ'יקו מצויין מתגובות של אנשים שרכשו אבל הוא לא נמכר בשילב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קובי

אני
    10/09/2016

ראיתי מחמם בקבוקים של FARMA MEDIC - ידוע לך?
    אני מחפשת משהו לשים במעון כי הם מחממים את השקיות חלב במים רותחים ולא חמימים/פושרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קובי - תגובה

קובי סופר
    11/09/2016

שלום,

מכיר את החברה אך לא את המוצר. אני עדיין חושב שאבנט או צ'יקו טובים יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר למעון

אני
    12/09/2016

ואם זה לשימוש המעון? לא לכל המעון, ל 1-2 ילדים
    זה פשוט במחיר של 75 שח, והאמת - לא בא לי להשקיע במכשיר שישאר שם ואני לא יודעת כמה ישמרו עליו באמת. מדובר גם על תקופה לא ארוכה - גג שימוש של 4 חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר למעון - תגובה

קובי סופר
    12/09/2016

שלום,

קשה לי לענות. אני לא מכיר את המכשיר או כאלו שהתנסו בו. המחיר מפתה ואם בכל זאת מדובר במוצר גרוע אז לא כואב על ההוצאה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו