מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ריקול לארמדילו פליפ - אשמח למידעאא08/08/2016
הובאה לידיעתי הכתבה הבאה הנוגעת לריקול של ארמדילו פליפ וארמדילו פליפ xt של מאמאס אנד פאפאס בחו"ל - בעלי העגלה התבקשו להביאה ליצרן לצורך תיקון.
מישהו נתקל בזה בארץ? האם רלוונטי לעגלות שמיובאות לכאן?
תודה למשיבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ריקול לארמדילו פליפ - אשמח למידע - תגובה
קובי סופר09/08/2016שלום,
לא נתקלתי, אשמח לקישור שאבדוק לעומק!
כמו כן היבואנים במקרים כאלו מחוייבים גם לעשות ריקול (ע"י היצרן והרשויות במדינה). היות וכל עגלה מסומנת במספר סידורי היצרן יודע היכן נמכרו עגלות שזקוקות לריקול ויתכן שהריקול לא רלוונטי לישראל.
בפרסום גם סביר להניח שרשומות העגלות עם המספר הסידורי שזקוקות לריקול, אפשר פשוט לבדוק אם אכן יש בידך עגלה כזו וליצור קשר מול היבואן לטיפול בבעיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע על ריקול לארמדילו פליפ
אא09/08/2016שמתי את הקישור אבל זה נראה שהוא נמחק מהפוסט שלי.
אין פרסום של סדרות הייצור בשום מקום אלא רק שמות הדגמים מה שמקשה מאוד על הצרכנים כמובן.
בכל אופן יש גם הודעה בעברית באתר של מיה בייבי וגם בפייסבוק שלהם בארץ כך שהידיעה נכונה ונוגעת לפליפ ופליפ XT.
לצערי לא כל החנויות מתנהלות בהתאם למה שמצופה במקרה כזה (שזה רלוונטי למי שהזמין אך טרם אסף את העגלה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מידע על ריקול לארמדילו פליפ - תגובה
קובי סופר11/08/2016שלום,
אכן זה ריקול כללי לכל העגלות מהדגמים שצויינו.
לאלו שרכשו יש ליצור קשר עם היבואן, ניתן גם לעשות זאת גם מול החנויות.
כמו כן לאלו שטרם רכשו, היבואן אוסף בימים אלו את כל העגלות מהחנויות בכדי להחזירן תקינות. בדקתי זאת מול כמה חנויות כך שאין קשר להתנהלות החנויות, התנהלות היבואן במקרה הזה טובה מאוד.
חשוב לציין שריקול לא תמיד צריך להפחיד. היצרנים לא לוקחים סיכונים ומעדיפים לטפל בתקלות קלות רק כדי שלא יהיה סיכוי של 0.01% שיקרה משהו. זה היתרון ברכישת מוצר של חברה עולמית גדולה. לדעתי יש הרבה חברות שלא היו מתנהגות כך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע על ריקול לארמדילו פליפ
אא11/08/2016דווקא בעיניי יש חשיבות להתנהלות של החנות - החויה שלי מול חנות מסוימת היתה, שנאמר לי "אני לא יודע על זה כלום, זו פעם ראשונה שאני שומע על כך, מבחינתי העגלה תקינה, הנה טלפון של יבואן תבדקו בעצמכם". מבחינתי כבר כאן התחילה הבעיה של שירות לוקה בחסר וחוסר אחריות - הייתי מצפה שהחנות תעשה את הבדיקות המתאימות ולא תשלח את הלקוחות לעשות עבורה שיעורי בית. ומדובר בחנות שהיא משווק מורשה.
אחרי ששוחחתי בעצמי עם שירות הלקוחות של היבואן שאימתו שיש צורך בבדיקה,עדכנתי את החנות שגם דיברה עם הסוכן של היבואן, וכל אחד המשיך לטעון משהו אחר.
הנציגה של היבואן טענה שצריך לקחת לבדיקה ותיקון, ואילו החנות טענה שהסוכן (של אותו יבואן) אמר להם שהכל בסדר והכל תקין כי לחנות הזאת יש מלאי חדש (בלי לבדוק את העגלה ולראות איזה מספר סידורי וסדרה מדובר) ו"אנחנו יכולים לשלוח את העגלה לבדיקה אם זה מה שאתם כלקוח רוצים, אבל זה רק לבקשתכם, אין באמת צורך". לשאלתי את היבואן אם לנוכח תשובה זו אפשר לקבל מהם אישור כתוב שבאמת אין צורך בבדיקת העגלה, ונענתי בשלילה.
כך שבעיניי כן יש משמעות להתנהלות של החנות וגם של היבואן במקרה הזה. הסוכן גם הוא נציג של היבואן ולא הגיוני שהוא מוסר מידע אחר ממה שמוסרים בשירות הלקוחות שלהם (שיחות טלפון בהפרש של דקות), וזה בקלות יכל ליפול בין הכסאות - עבור מי שרכש והעגלה ממתינה בחנות, ועבר מלאי שעדיין לא נרכש. (ועדיין יכול, אנחנו ממתינים אחרי מספר שיחות מול היבואן לאישור שהעגלה באמת נלקחה, נבדקה והוחזרה עם אישור מתאים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מידע על ריקול לארמדילו פליפ - תגובה
קובי סופר11/08/2016שלום,
לגבי החנות ההתנהלות לקויה אבל אין קשר בין התנהלות לקויה של חנות ליבואן!
אין לדעת אם הסוכן באמת אמר את הדברים או שזו המצאה של החנות. מניסיוני חנויות ובעיקר אנשי מכירות מקלות ראש רק בכדי להוריד את הלקוח מהראש שלהן.
ושוב אני חוזר, לאחר בדיקה במספר חנויות, היבואן פנה לכל אחת מהן והסביר את הבעיה ומה נדרש מהן לעשות כך שהיבואן פעל ופועל להגיע לכל לקוח באמצעים והכלים שעומדים לרשותו. היבואן פנה אליהן ולא להפך!
ברשתות גדולות כמו שילב/בייבי קלאב, בייבי סטאר ומוצצים לדוגמא יש תיעוד לגבי המכירות והם יכולים להגיע לכל הלקוחות. בחנויות שלא עובדות בצורה כזו יהיה יותר קשה להתריע.
מכל ההתנהלות וההסבר שלך אני כן רואה שהיבואן לא לוקח סיכון בעוד החנות מקלה ראש. ברור שלא ינתן אישור מבלי לדעת ב- 100% שעגלתכם טופלה. מבדיקה מול היבואן, הם עובדים בשלושה צוותים שאוספים ומחזירים את העגלות החדשות לחנות, מנסיוני בתוך שלושה עד ארבעה ימים אפשר לכסות את כל מדינת ישראל בשלושה צוותים.
אני ממליץ שתפנו שוב ליבואן ותאמרו לו את התנהלות החנות ושמה כדי שיחדד נהלים מולה ובכלל עם שאר החנויות.
בברכה,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמאב אנד פאפאס ארמדילו פליפ xt
מרינה14/08/2016היי,
רכשנו את העגלה ועוד לא לקחנו אותה (לפני לידה) .
האם יש חשש וכדאי לבטל את העגלה ?
ראיתי פוסטים שהתינוק נפל אחורנית וזה קצת מלחיץ.
אשמח לעזרה מה כדאי לעשות לבטל ולחפש חדשה?
אני כבר ממש מבולבלת עד שמצאתי משהו מתאים לא מצליחה למצוא משהו נוסף.
אשמח לעזרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאמאב אנד פאפאס ארמדילו פליפ xt - תגובה
קובי סופר14/08/2016שלום מרינה,
ע"פ היבואן מעולם לא קרה שתינוק נפל אחורנית!
לחברת מאמאס אנד פאפאס יש חשש שזה יקרה וזה עלול לקרות רק בשימוש לא נכון. בחברה לא מוכנים לקחת סיכון ולכן הם עושים את ריקול התיקון בכדי שבעיה זו לא תתרחש גם בשימוש לא נכון.
ע"פ היבואן עגלות שהוזמנו ולא נלקחו כבר ימסרו ללקוחות ללא התקלה. ניתן לוודא זאת מול היבואן מ.י.ה בייבי
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקול
אא15/08/2016החל משיחתי הראשונה עם היבואן (והיו לי מספר שיחות איתם) מסרתי להם את שם החנות, עם מי שוחחתי שם ואת שם הסוכן של היבואן שלכאורה אמר את הדברים לחנות. מדובר בחנות גדולה ומוכרת שיש לה יותר מסניף אחד במרכז, כך שלא צריכה להיות להם בעיה של ניהול מלאי מסודר ולא צריך להיות קשה לאתר לקוחות שרכשו את העגלה ולהיות איתם בקשר.
גם נציגי היבואן הבטיחו לי ש"מיד חוזרים אליך וזה לא בסדר שהסוכן אמר את זה" מיותר לציין שלא חזרו אליי בכלל.
אנו עדיין ממתינים לעדכון שהובטח לנו האם העגלה נלקחה מהחנות, נבדקה ו\או תוקנה ומתי ניתן לאסוף אותה. בינתיים לא החנות ולא היבואן לא יצרו קשר.
על הפיצוי שהחברה מצאה לנכון לתת בחו"ל ללקוחותיה, בכלל נראה שאין מה לדבר בארץ, וחבל שכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ריקול - תגובה
קובי סופר15/08/2016שלום,
אכן הנושא סבוך למרות שאמור להיות פשוט. במידה ולא לקחתם את המוצר ולא קיבלתם תשובה הולמת ושוב אני ממליץ לקבלה מהיבואן. חנויות ובעיקר רשתות מעסיקות עובדים שבאים להדפיס כרטיס ולא תמיד יודעים לתת את השירות המקצועי. במידה ולא תקבלו תשובה משביעת רצוון פשוט בטלו הזמנתכם ורכשו/הזמינו עגלה אחרת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקול
אא16/08/2016משיחתי היום עם היבואן הם עדיין לא אספו בכלל את העגלה מהחנות ו"כנראה יעשו את זה במהלך שבוע הבא". הם בהחלט לוקחים את הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לעגלה דומה של חברה אחרת?
אא16/08/2016יש לך המלצה על עגלה דומה מבחינת מאפיינים ברמת מחיר דומה של חברה אחרת? (קיפול קל, קיפול קטן שמתאים לרכב קטן, ריפודים טובים יותר מבייבי ג'וגר וכ"ד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה לעגלה דומה של חברה אחרת? - תגובה
קובי סופר16/08/2016שלום,
הכי דומות הן הבוגבו בי 3 או איזי ווקר מוזי. שאר העגלות בדומה לבייבי ג'וגר הן בעלות טיולון חד כיווני ואני פחות ממליץ עליהן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)