מתלבטים לגבי עגלת ג'ואי כרום ולגבי מנשא בייבי ביורן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטים לגבי עגלת ג'ואי כרום ולגבי מנשא בייבי ביורן
    אור
    15/08/2016

שלום,
    1. אנחנו מחפשים עגלה (כשהדגש הוא על האמבטיה כי כבר יש לנו טיולון): קלה לקיפול, מחיר סביר (סביב 2000 שח), נוחה עם מדרגות, לא תופסת המון מקום בבגאז ועדיפות גם שניתן לחבר אליה סלקל של סייבקס. המליצו לנו על ג'ואי כרום - האם היא באמת מתאימה לצרכים שלנו?
    2. אנחנו מחפשים מנשא שיש בו תמיכה משמעותית להורים, מתאים יחסית מגיל לידה ובד לא חם ומחניק. חשבנו על בייבי ביורן. האם באמת מומלץ? ואם כן האם עדיף את הדגם ONE או מירקל?
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטים לגבי עגלת ג'ואי כרום ולגבי מנשא בייבי ביורן - תגובה

קובי סופר
    15/08/2016

שלום אור,

הג'ואי מספקת תמורה טובה לכסף אבל חייבים לרכוש איתה את הטיולון. דווקא האמבטיה זה החלק הפחות מוצלח בה, היא צרה יחסית. כמו כן רק דגם DLX של החברה מומלץ ולדעתי הוא טיפה חורג מהתקציב. היות והטיולון לא רלוונטי הייתי ממליץ לך לבדוק בחנויות אופציה לרכישת שלדה ואמבטיה, למשל לא מזמן ראיתי בתינוקות זה אנחנו פ"ת שהם מוכרים עגלות של איי.בי.סי דיזיין ללא טיולון. האמבטיה של איי.בי.סי היא אחת היותר טובות שיש היא ענקית ויש לה את ממש מזרן נושם כמו של עריסה. סה"כ מלבד הבדלי גדלים ועובי מזרן אין כל כך הרבה הבדל באמבטיות ולכן הייתי בהחלט ממליץ לא לעבור את ה- 2000 ש"ח.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשמוע לגבי העגלות הבאות

אור
    18/08/2016

ראיתי עוד כמה עגלות, אשמח לשמוע מה המלצתך עליהם. הדגשים שלנו הם:
    -לא כבדה
    -קיפול נוח
    -נכנסת בקלות לבגאז
    -עולה בקלות במדרגות
    -אמבטיה רחבה

הדגמים הם:
    1. גו בייבי דגם ויולה
    2. ברייטקס בי אגייל
    3. איזי בייבי מון לייט

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשמוע לגבי העגלות הבאות - תגובה

קובי סופר
    22/08/2016

שלום אור,

ההתלבטות נעה בין דגמים שונים לחלוטין בתחליט. יש הבדלי מחיר גדולים ולכן רצוי לרשום תקציב. כמו כן בכל הדרישות למעט אחת את מחפשת את הנוחות שלך, האם נוחות התינוק פחות חשובה?

לא כבדה
    קיפול נוח
    נכנסת בקלות לבגאז
    עולה בקלות במדרגות
    אמבטיה רחבה

ברייטקס בי אג'ייל עונה לכל הדרישות. אני אישית פחות ממליץ עליה מכיוון ש:
    א. הטיולון חד כיווני
    ב. שינוי המצבים הוא בעזרת שרוך
    ג. במצב מקופל כל הבד נשאר כלפי חוץ

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי, אני מבינה שאנחנו לא בכיון...

אור
    25/08/2016

בהשוואה לדגמים שכתבתי, היית ממליץ יותר על הבייבי ג'וגר? העריסה שלהם נחשבת רחבה ונוחה יחסית? כי הבנתי שמבחינת קיפול ומדרגות זאת עגלה מצויינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי, אני מבינה שאנחנו לא בכיון... - תגובה

קובי סופר
    25/08/2016

שלום אור,

שוב אני לא ממליץ על בייבי ג'וגר. נכון שהיא סופר נוחה להורה אבל יש הרבה פשרות בנוחות התינוק ובעיקר בטיולון. אמבטיה זה עניין זמני וכל האמבטיות פחות או יותר עושות את עבודתן.
    אם מסתכלים נטו על נוחות ההורה אז בייבי ג'וגר היא אחת הטובות ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו