מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטים לגבי עגלת ג'ואי כרום ולגבי מנשא בייבי ביורןאור15/08/2016
שלום,
1. אנחנו מחפשים עגלה (כשהדגש הוא על האמבטיה כי כבר יש לנו טיולון): קלה לקיפול, מחיר סביר (סביב 2000 שח), נוחה עם מדרגות, לא תופסת המון מקום בבגאז ועדיפות גם שניתן לחבר אליה סלקל של סייבקס. המליצו לנו על ג'ואי כרום - האם היא באמת מתאימה לצרכים שלנו?
2. אנחנו מחפשים מנשא שיש בו תמיכה משמעותית להורים, מתאים יחסית מגיל לידה ובד לא חם ומחניק. חשבנו על בייבי ביורן. האם באמת מומלץ? ואם כן האם עדיף את הדגם ONE או מירקל?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתלבטים לגבי עגלת ג'ואי כרום ולגבי מנשא בייבי ביורן - תגובה
קובי סופר15/08/2016שלום אור,
הג'ואי מספקת תמורה טובה לכסף אבל חייבים לרכוש איתה את הטיולון. דווקא האמבטיה זה החלק הפחות מוצלח בה, היא צרה יחסית. כמו כן רק דגם DLX של החברה מומלץ ולדעתי הוא טיפה חורג מהתקציב. היות והטיולון לא רלוונטי הייתי ממליץ לך לבדוק בחנויות אופציה לרכישת שלדה ואמבטיה, למשל לא מזמן ראיתי בתינוקות זה אנחנו פ"ת שהם מוכרים עגלות של איי.בי.סי דיזיין ללא טיולון. האמבטיה של איי.בי.סי היא אחת היותר טובות שיש היא ענקית ויש לה את ממש מזרן נושם כמו של עריסה. סה"כ מלבד הבדלי גדלים ועובי מזרן אין כל כך הרבה הבדל באמבטיות ולכן הייתי בהחלט ממליץ לא לעבור את ה- 2000 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע לגבי העגלות הבאות
אור18/08/2016ראיתי עוד כמה עגלות, אשמח לשמוע מה המלצתך עליהם. הדגשים שלנו הם:
-לא כבדה
-קיפול נוח
-נכנסת בקלות לבגאז
-עולה בקלות במדרגות
-אמבטיה רחבה
הדגמים הם:
1. גו בייבי דגם ויולה
2. ברייטקס בי אגייל
3. איזי בייבי מון לייט
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לשמוע לגבי העגלות הבאות - תגובה
קובי סופר22/08/2016שלום אור,
ההתלבטות נעה בין דגמים שונים לחלוטין בתחליט. יש הבדלי מחיר גדולים ולכן רצוי לרשום תקציב. כמו כן בכל הדרישות למעט אחת את מחפשת את הנוחות שלך, האם נוחות התינוק פחות חשובה?
לא כבדה
קיפול נוח
נכנסת בקלות לבגאז
עולה בקלות במדרגות
אמבטיה רחבה
ברייטקס בי אג'ייל עונה לכל הדרישות. אני אישית פחות ממליץ עליה מכיוון ש:
א. הטיולון חד כיווני
ב. שינוי המצבים הוא בעזרת שרוך
ג. במצב מקופל כל הבד נשאר כלפי חוץ
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, אני מבינה שאנחנו לא בכיון...
אור25/08/2016בהשוואה לדגמים שכתבתי, היית ממליץ יותר על הבייבי ג'וגר? העריסה שלהם נחשבת רחבה ונוחה יחסית? כי הבנתי שמבחינת קיפול ומדרגות זאת עגלה מצויינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוקיי, אני מבינה שאנחנו לא בכיון... - תגובה
קובי סופר25/08/2016שלום אור,
שוב אני לא ממליץ על בייבי ג'וגר. נכון שהיא סופר נוחה להורה אבל יש הרבה פשרות בנוחות התינוק ובעיקר בטיולון. אמבטיה זה עניין זמני וכל האמבטיות פחות או יותר עושות את עבודתן.
אם מסתכלים נטו על נוחות ההורה אז בייבי ג'וגר היא אחת הטובות ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)