עגלה המתאימה לקיבוץ ולתנאי השטח

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה המתאימה לקיבוץ ולתנאי השטח
    מיכל
    22/08/2016

אנחנו גרים בקיבוץ ומחפשים עגלה שתתאים לתנאי השטח. הבנתי שחשוב שהעגלה תתקפל קטן. התקציב שלנו הוא 3000 שח. קיבלנו המון המלצות על הבייבי גוגר אך האם היא מתאימה להליכה בדרכי עפר ודשא? . לא כל כך חשוב לנו הכיוון של הטיולון, ואני לא סגורה האם המשקל של העגלה מקבל תפקיד? .. האם יש עגלה מומלצת למצבנו? או שנלך על הבייבי גוגר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה המתאימה לקיבוץ ולתנאי השטח - תגובה

קובי סופר
    22/08/2016

שלום מיכל,

בייבי ג'וגר לא בנויה לשטח, רק הדגמים עם הגלגל הגדול שלא משווקים בארץ. לצערנו כל עגלה שבנויה לשטח תהיה כבדה מהממוצע. משקל קל וקיפול קטן הם תמיד דבר טוב שיש אך לא בהכרח חובה. גם אני גר במושב ולכן 2 תכונות אלו ממש לא חשובות עבורי. מה שכן חשוב הוא עגלה שתוכל להתנייד בכאלו דרכים, עגלה עם בלימת זעזועים איכותית כדי שהתינוק בפנים לא יחוש את גל הרעידות והמכות. לכן רצוי ללכת לכיוון של עגלה בעלת גלגלים גדולים ומערכת קפיצים משובחת. בתקציב הנ"ל אין עגלה עם יכולות כאלו. הכי קרובה לכך היא איי.בי.סי דיזיין סלסה.
    כמו כן אני מאוד ממליץ על מושב דו כיווני. כאשר התינוק פונה להורה הוא נהיה משכיל יותר בזכות זה שההורה מדבר אליו, הוא רגוע יותר כשההורה מולו ולכן הקשר מתחזק בינכם וגם הם ישנים ונרדמים טוב יותר. הכל נבדק מחקרית כאשר חלק מהמחקרים לא פורסמו וחלק כמעט ולא פורסמו, הסיבה הייתה הפחד לגרום להורה שלא רכש עגלה עם מושב מתהפך יסורי מצפון שכאלו לא חסרים לנו כהורים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו