היי קובי! בהמשך לשאלות לכסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• היי קובי! בהמשך לשאלות לכסא בטיחות
    אני
    22/08/2016

מה שלומך?
    רק אזכיר - הגדולה בת 7.5 יושבת היום על אוונפלו סקיור קיד פלטינום, הקטן בן חצי שנה יושב על קייפיט.
    הקטן מאוד ארוך... 75 סמ, שוקל 8 קילו. הרגליים שלו כבר מתחילות לצאת מהכיסא ובראש נראה שיש לו עוד 5 סמ להגיע לקצה.
    ויש את הרכב של סבתא כך שאפשר לעשות משחק הכסאות - לגדולה אנחנו קונים עכשיו קידפיט, עד עכשיו ישבה באלפה אומגה רק עם כיוון הנסיעה, קיים כבר 6 שנים.
    כסף לא שיקול, ובכל זאת... וגם שיקול של אחסון כסאות מיותרים.
    לגדולה אני יכולה לקנות גם לרכב שלנו קידפיט (400 שח לעומת 1000+++).
    השאלה מה אני עושה עם הקטן... לסקיור קיד הוא עדין קטן. אנחנו מתכננים לקנות עוד חודש חודשיים כי בינתיים הניידות עם הסלקל נוחה לנו (למרות משקלו...). הוא גם עדין לא יושב לבד.
    בהמלצתך חשבנו על נקספיט כמובן. ואז אולי בשביל לחסוך... נשים אצל סבתא את הקידפיט ביחד עם האונפלו לקטן (שישב על רק כשהוא יוכל כמובן), ואצלנו קידפיט לגדולה במקור האוונפלו, ונקספיט.
    או אם יש לך רעיון אחר...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי קובי! בהמשך לשאלות לכסא בטיחות - תגובה

קובי סופר
    22/08/2016

שלום,

רעיונות מעבר אין לי, רק האפשרות לרכוש לסבתא מושב סנרה זול ובטיחותי שיתאים מעכשיו אפילו. ולרכב העיקרי את הנקסטפיט. עם הסקיור לא תוכלו להשתמש בזמן הקרוב ולהערכתי והמלצתי לפחות מגיל שנתיים. מכיוון שזה פרק זמן ארוך יחסי שווה להשקיע בסנרה.
    לא הייתי ממליץ להשתמש באלפא אומגה. לדעתי עבר זמנו, התוקף שלו זה 8 שנים מיום הייצור כך שהוא די קרוב לסיום התוקף אם לא סיים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי ו...

אני
    24/08/2016

לגדולה עדיף להישאר בסקיור או לעבור לקידפיט?
    כרגע קידפיט אצל סבתא וסקיור אצלנו, אצלנו זה היומיום וסבתא פעמיים בשבוע. גובה 125 משקל 24

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי ו... - תגובה

קובי סופר
    24/08/2016

שלום,

אני חושב שעדיף בסקיור עם רצועות כל עוד מתאפשר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרון

אני
    25/08/2016

חוץ מהסנרה יש עוד משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרון - תגובה

קובי סופר
    25/08/2016

שלום,

אוונפלו שור רייד שלדעתי טיפה יותר יקר גם מאוד מומלץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד אחרון

אני
    25/08/2016

היכן ניתן לרכוש את השור רייד?
    אנחנו ירושלמים אבל מגיעים לכל מקום אם צריך.

ואם הוא מומלץ - אז אני יכולה לקנות אותו גם לנו? ואז הקטן יעבור אליו, ובהמשך לסקיור והגדולה לקידפיט? או שעדין הנקספיט עדיף?
    אגב - מה מביניהם יותר צר? נקספיט או שור רייד? וכמובן מה יותר בטיחותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד אחרון - תגובה

קובי סופר
    26/08/2016

שלום,

לגבי זמינות, צריך לבדוק מול היבואן
    השור רייד נקרא גם טיטאן לכן יש לבדוק זמינות תחת 2 השמות.

לגבי הרכב הקבוע, הנקסטפיט יותר גדול אבל הוא הרבה יותר נח לתינוק, בניסעות ארוכות יש לכך חשיבות לא קטנה. בטיחותית שתי הכסאות זכו לדירוג המקסימלי כאשר הצ'יקו ממוקם כמומלץ ביותר והשור רייד שלישי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך ל...

אני
    30/10/2016

עדין לא רכשנו. צריכים לרכוש ממש בקרוב, בטח עם המעבר לבגדי חורף - הרצועות של החגורה לא ארוכות מספיק...
    אז חשבנו על הנקספיט ועלה לי רעיון שאולי יוזיל את העסק.
    כאמור הקטן אוטוטו שנה והגדולה אוטוטו 8 - יושבת בסקיורקיד פלטינום של אוונפלו. אם הקטן יעבור לסקיורקיד בגיל שנתיים ולה נקנה בוסטר כלשהו (קידפיט או גרקו או מה שיהיה רלוונטי בעוד שנה וקצת), למעשה אנחנו צריכים כסא לשנה אחת, רצוי שיהיה גם נגד כיוון הנסיעה, אבל אין צורך בכסא שיתאים עד גיל 8.
    יכול להיות כסא כזה שהוא גם זול יותר ופחות תופס מקום כמו הנקספיט? ואז בעתיד אוכל לשים מאחורה את הסקיורקיד, בוסטר עם גב והסלקל.
    רעיון? בלי להתפשר על בטיחות כמובן או מחיר. פשוט הנקספיט נראה לי ענק עם הסקיורקיד - אולי אני טועה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

אני
    30/10/2016

לגבי הסקיורקיד - עד כמה שזכור לי אפשרי עם הרצועות הפנימיות של הכסא עד משקל 30 קילו. הילדה כבר שוקלת 25 ושוב - בגדי חורף - אין ככ מקום... (ירושלמים, כבר ניסינו :) ). אז בכל מקרה, לדעתי החל מהחורף הקרוב הגברת תעבור לחגור בחגורה של הרכב.
    אגב - אפשר להמשיך לחגור את הכסא בלבד באיזופיקס בזמן שהילדה עם החגורה של הרכב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/10/2016

שלום,

לגבי עיגון עם איזופיקס, אם איני טועה (רצוי מאוד לבדוק בספר ההוראות) האיזופיקס אינו יעיל למשקל של ילד השוקל מעל ל- 18 ק"ג ולכן המושב צריך להחגר עם חגורת הבטיחות.

אם רוצים מושב בסיסי לשנה אחת אני ממליץ על קוסקו סנרה שגם זול וגם בעל דירוג בטיחותי גבוהה מאוד, כמו כן הוא נחגר נגד הכיוון והוא צר מאוד. חסרונו שהוא דל מבחינת ריפוד אך אם זה לשנה אז אולי באמת כדאי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו