מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- החלפת טיולון מעגלה של מבייבי גוגרעירית23/08/2016
היי
רכשנו בייבי גוגר סיטי מיני 4 גלגלים לאחר הרבה חיפושים ושיקולים של בעד ונגד. הייתי מאוד מרוצה מהאמבטיה שלה שעזרה גם בשינה בצהלך היום אך כיום הוא סן 4 חודשים וכבר לא מוכן לשכב בה יותר. בנוסף העגלה הרבה יותר כבדה משחשבתי והניוד עם האמבטיה מסורבל. בקיצור לא מרוצה ועכשיו מאחר ואני רותה להעביר אותו לטיולון מחפש למכור ולרכוש עגלה אחרת.
אשמח לקבל המלצה- מחפשת משהו קל ומתקפל בקלות, שתהיה אופציה לשכיבה כמעט מלאה, יחסית קטנה שתהיה ניידות קלה , גרים בעיר אז בעיקר להליכות ברגל לגן, לפארק.. במידה ויש אז אשמח אם תהיה לשני הכיוונים.
אוהבת את העגלות הקטנות והגבוהות שאני רואה ברחוב..
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החלפת טיולון מעגלה של מבייבי גוגר - תגובה
קובי סופר24/08/2016שלום עירית,
אין הרבה אופציות לטיולון דו כיווני. האופציה הטובה ביותר היא בוגבו בי אשר מאוד יקרה אבל עונה לכל הדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על טיולון המשך
עירית25/08/2016תודה. אשמח אז לקבל המלצה לטיולון חד כיווני. :)ט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת יויו וטטי טאי
עירית25/08/2016אשמח לחוות דעתך בנוגע ליויו או טאי טאי אהבתי את היו יו בעיקר הקיפול והנוחות ושהיא לא גדולה כל כך או כבדה, הבן שלי הולך לאיבוד עכשיו בתוך העגלה של הבייבי גוגר האם הם מתאים גם לגילאים גדולים יותר (נראה עגלה קטנה, הבן שלי בן 4 חוד ושוקל כבר 7 קילו) והאם הם יחסית עמידים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת יויו וטטי טאי - תגובה
קובי סופר25/08/2016שלום עירית,
היויו לא ענקית אבל בהחלט מספקת עד גיל 3 שנים. יש לה יתרון עצום במשקל וגודל הקיפול. יש לקחת בחשבון שהיויו מתאימה מגיל חצי שנה ולא לפני. הטאי טאי לדעתי נוחה יותר לתינוק מכיוון שהשכיבה בה ישרה ומדף הרגליים מתכוונן אבל קיים סיכוי גדול שתרכשו טיולון נוסף בהמשך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיי בי סי דיזיין אביטו
עירית26/08/2016תודה על התגובה, נראה כי אינך ממליץ על עגלות היויו והטאי טאי עבורנו. אשמח לקבל פרטים בנוגע לעגלת איי ביי סי אביטו שראית י שהנך ממליץ הרבה. ראיתי רק סרטון ולא מצאתי פרטים עליה כגון משקל העגלה, האם יש 180 -170מעלות לשכיבה, האם הגגון מספיק ארוך (בסרטון נראה קצר), האם אורך משענת הרגליים מספיקה גם לגיל מאוחר יותר( בסרטון גם כן נראה קצר) והאם היא יותר קטנה מהבייבי גוגר?
שוב מחפשת: נוחות לתינוק (בד הבייבי גוגר בטיולון קשיח), כשאר העגלה במצב שכיבה שהחלק האחורי לא יתנדנד כפי שבבייבי גוגר, גגון ארוך לשמש ופתרון לחורף לרגליים, מצב שכיבה ואפשרות לשימוש מגיל 4 חוד׳, כמובן נוחות קיפול ואחסון ברכב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איי בי סי דיזיין אביטו - תגובה
קובי סופר26/08/2016שלום עירית,
אני דווקא כן ממליץ על הטאי טאי רק אומר שיש סבירות שתרכשו עוד טיולון בעתיד.
לגבי יויו, גם היא מומלצת אבל מאוד תלוי לאיזה גיל.
האביטו סובלת מאותו חיסרון של הטאי טאי, הקיפול גדול (בהשוואה לטיולון, סה"כ הן בגודל דומה לבייבי ג'וגר). לפי נתוני יצרן משקלה 9.3 ק"ג. 2 קילו + בהשוואה לטאי טאי. השכיבה שטוחה כ- 180 מעלות. המשענת רגליים מתכווננת והיא מתאימה לגילאים גדולים, זהו אחד הטיולונים הרחבים ביותר שיש. הגגון גדול ויש חלק נוסף שנשלף כך שהוא מכסה כמעט עד כפות הרגליים של התינוק. הבד סופר איכותי ונעים וזה היתרון העצום מול הבייבי ג'וגר וגם הטאי טאי. משענת הגב משתנה בעזרת לחצן ולא שרוך שזה גם יותר נח וגם יותר אמין, יש מערכת קפיצים לכל גלגל. דברים אלו לא קיימים בטאי טאי ואלו הגורמים להבדלי המשקל. הפתרון הכי טוב לחורף ולא משנה מה תרכשו בסוף הוא שק שינה, הוא נעים, מחמם ומפנק ומתחבר לכל עגלה. יש של מספר חברות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות
עירית15/09/2016שלום
עדיין לא מצליחה להחליט בנוגע לעגלה.. מנסה שוב ושוב את הבייבי גוגר אך הקטן לא אוהב אותה, נראה כי הוא מרגיש אבוד בפנים כאשר הוא במצב חצי שכיבה הגוגר מכסה את כל הצדדים ומרגיש מבודד כזה .
מתלבטת מאוד לגבי היויו רק בגלל שראיתי שאומרים שהיא כמו עגלת בובה , אינה יציבה לגמרי וחוששת מהגודל מאחר ובני יחסית גדול אך מאחר ואני גרה בבניין מדרגות מאוד חשוב לי הנוחות לסחוב את העגלה בקלות למטה.. הבייבי גוגר כדולה וכבדה.
מה בנוגע למוצי איבו 2012 ? (מוכרים ביד 2) היא נראית קלילה פתוחה ונוחה לתינוק. מה משקלה? מה החסרונות /יתרונות?
התלבטות - תגובה
קובי סופר19/09/2016שלום עירית,
המוצי כבדה, הטיולון לא נשכב למצב ישר. לדעתי לא מומלצת בכלל.
היויו עגלה טובה אך לא חפה מחסרונות. תנסו להושיב בעגלות ולראות מה נח לתינוק. אני חושב שהאביטו נוחה יותר מהג'וגר. לגבי יויו רק להתנסות, סה"כ הרוב המוחלט מרוצה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירית שלום, מתעניינת בבייבי גוגר
שיר25/08/2016היי עירית,
בכמה את מוכרת את הבייבי ג'וגר שלך?
באיזה צבע היא?
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)