המלצה לכיסא אוכל לתינוק בן 7 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לכיסא אוכל לתינוק בן 7 חודשים
    רינת
    26/08/2016

שלום,
    אבקש המלצה לכיסא אוכל, מה חשוב לבדוק פרט לזה שיהיה עם מצבי שכיבה ומקום לרגליים וכמובן מתקפל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כסא אוכל

א.א.
    27/08/2016

מניסיון, מאוד ממליצה לבדוק שיהיה נוח לנקות אותו (בלי הרבה מקומות נסתרים) כי תצטרכי לכשות את זה די הרבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לכיסא אוכל לתינוק בן 7 חודשים - תגובה

קובי סופר
    28/08/2016

שלום רינת,

לגבי שכיבה, אני לא בטוח שזה הכרחי אלא אם התינוק אוכל מבקבוק. מה שכן הכרחי הוא שהיו מצבי גובה, היות ולפעמים יוצא להאכיל מכסא נמוך יותר וכו'. רצוי שהריפוד ישלך בקלות וכך גם המגש לניקיון, אם יש מגש כפול זה טוב עוד יותר.
    אני השתמשתי בפג פרגו סייסטה שזה המרצדס של כסאות האוכל, אני לא חושב שהוא משווק בארץ, הדגם הבסיסי שלו זירו כן נמכר בארץ והוא ברמה מאוד גבוהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לכיסא אוכל לתינוק בן 7 חודשים - תגובה

קובי סופר
    28/08/2016

שלום רינת,

לגבי שכיבה, אני לא בטוח שזה הכרחי אלא אם התינוק אוכל מבקבוק. מה שכן הכרחי הוא שהיו מצבי גובה, היות ולפעמים יוצא להאכיל מכסא נמוך יותר וכו'. רצוי שהריפוד ישלך בקלות וכך גם המגש לניקיון, אם יש מגש כפול זה טוב עוד יותר.
    אני השתמשתי בפג פרגו סייסטה שזה המרצדס של כסאות האוכל, אני לא חושב שהוא משווק בארץ, הדגם הבסיסי שלו זירו כן נמכר בארץ והוא ברמה מאוד גבוהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו