סוגי דגמים של ג'ואי כרום- DLX כנגד הגרסה הקודמת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סוגי דגמים של ג'ואי כרום- DLX כנגד הגרסה הקודמת
    מעיין
    28/08/2016

שלום,
    אנחנו מאוד חיבבנו את ג'ואי כרום ומצאנו את הדגם הבסיסי במחיר טוב. ראינו במוצצים את גרסת הDLX של ג'ואי ואף ראיתי פה בפורום שאתה ממליץ על דגם זה. העניין הוא ששני דברים הפריעו לי בדגם DLX- ראשית, הגלגלים עצומים (באופן שנראה מוגזם), ושנית, האמבטיה עצומה (מה שעלול להשפיע על הקומפקטיות..). מצד שני מאוד אהבתי את הצבעים של הגרסה החדשה (DLX) לעומת הגרסה הקודמת.
    מה שבלבל אותנו בנוסף לכך זה שכאשר ניגשתי לחנות ראיתי דגמים בצבעים שונים (ויפים יותר) מאלו של הגרסה הבסיסית אך קטנים יותר מאלו של הDLX, באיזה דגם מדובר?
    (הבהרה- כאשר אני מדברת על הגרסה הבסיסית אני מתכוונת לזו שיש בה בולמי זעזועים והיא מגיעה בצבעים טורקיז, כחול, סגול, שחור או JAVA וכמובן גם בה הגלגלים האחוריים גדולים יותר מהקדמיים אך לא גדולים כמו בDLX).

מקווה שהשאלה הובנה,
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוגי דגמים של ג'ואי כרום- DLX כנגד הגרסה הקודמת - תגובה

קובי סופר
    28/08/2016

שלום דבורה,

יש 3 גרסאות.

גרסא בסיסית בה הגלגלים קטנים, לא מומלצת כי אין קפיצים לגלגלים והחומר שלהם פשוט.

גרסא בסיסית עם בולם זעזועים וגלגל איכותי וגדול יותר, זה הדגם המומלץ.

DLX הוא כמו דגם הביניים רק עם 5 מצבי שכיבה בטיולון וגגון יותר גדול. כל עוד הפער עצום אז לא שווה להשקיע את ההפרש. אם הפער קטן אז כן שווה כי ל-2 המצבים הנוספים יש חשיבות במעבר משכיבה למצבי הבניים עד ישיבה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך-

ניצן
    29/08/2016

קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת.
    ביצענו הזמנה במוצצים של עגלת ג'ואי כרום שבמבצע כעת (1300 ש"ח), רק לאחר ביצוע ההזמנה שמנו לב כי לא רואים את קפיצי בולמי הזעזועים בשלדה, בחנות טענו כי יש שלדות בהן בולמי הזעזועים גלויים ויש שלדות בהן הם מוסתרים- אך שבכולם יש בולמי זעזועים. (בסניפים אחרים ראינו את אותן העגלות באותו מבצע עם קפיצים הנראים לעין), האם זה נשמע הגיוני או שכדאי לבטל את ההזמנה?
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך- - תגובה

קובי סופר
    31/08/2016

שלום דבורה,

אם לא רואים את הקפיץ סימן שאין. כמו כן בדגם שהזמנתם הגלגל פחות איכותי.
    הייתי ממליץ או לשנות לדגם שבו הקפיצים נראים או לבטל.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו