המלצה לעגלת אחים.מתלבטת.

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלת אחים.מתלבטת.
    רחלוש
    29/08/2016

שלום רציתי לקבל המלצה לעגלת אחים בהפרש של שנה וחודש לערך.חשוב לי שתהיה אמבטיה אחת וכן טיולון עם הפנים להורה.אני מתלבטת בין בייבי ג'וגר סיטי סלקט לבין בייבי מונסטר.מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלת אחים.מתלבטת.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלת אחים.מתלבטת. - תגובה

קובי סופר
    31/08/2016

שלום רחל,

למונסטר אין טיולון עם הפנים להורה, מצד שני הטיולונים שלה נשכבים למצב שטוח בעוד שבג'וגר יש שקע כאשר הטיולון במצב שוכב. כמו כן המונסטר יותר קלה לתפעול ובעיקר לקיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה קובי

רחלוש
    07/09/2016

אשמח לדעת בכללי אם יש לך המלצה לעגלת אחים שאבדוק בנוסף למונסטר.ללא הגבלת תקציב.חשוב שתהיה קלה ונוחה.יש לי אמנם תא מטען גדול אך לא מספיק שרירים להרים משו כבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה קובי - תגובה

קובי סופר
    07/09/2016

שלום רחל,

הייתי ממליץ לבדוק גם את ביבה קוקו, היא מאוד קלה (ביחס לתאומים) ומתאימה לניו בורן.
    ישנם עוד טיולונים קלים אבל הם פחות מתאימים לניו בורן. כמו כן בייבי ג'וגר וברייטקס שכן מתאימות לדעתי פחות טובות מהקוקו והמונסטרס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו