התלבטות בין עגלות - איך בוחרים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות - איך בוחרים
    רעות
    29/08/2016

הי,

איך מחליטים על עגלה??
    יש כ"כ הרבה אפשרויות
    אני אתחיל בכך שיש לי מחברה אמבטיה של בייבי גוגר אבל החסרונות של הטיולון גורמות לי לחשוב פעמיים האם זה שווה את זה. החסרונות שאני רואה הם: טיולון לא דו צדדי. רגליים לא עולות ויורדות משענת גב מתכווננת עם חוט.

הציעו לי בחנות את העגלה של GB לטענתם זוהי חברת בת של סייבקס וגם היצרנית של מקסי קוזי איבנפלו ועוד..
    העניין הוא שבארץ אין הרבה ניסיון עם העגלות הללו ולכן לא מצליחה למצוא המלצות או דיס המלצות
    לא מתוך ניסיון היא נראית העגלה המושלמת כי יש לה את הקיפול הפשוט של הבייבי גוגר אבל "תיקנו" בה את כל החסרונות שציינתי מעלה של הבייבי גוגר

אשמח לעזרה והמלצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות - איך בוחרים - תגובה

קובי סופר
    31/08/2016

שלום רעות,

אכן אין עגלה מושלמת, אני כן בדעה שהבייבי ג'וגר פחות נכונה לתינוק ויותר נוחה להורה.

לגבי GB - זו לא חברת בת של סייבקס אלא החברה הסינית שרכשה את סייבקס ואוונפלו!
    אין קשר בינה למקסי קוזי פרט לעובדה שבעבר מקסי קוזי יצרה עגלות במפעלים הסיניים של GB. באופן כללי הGB היא סייבקס אייריס. אני לא ממליץ על שני הדגמים מהסיבה שהטיולון בשני הדגמים האלו לא נשכב למצב שטוח ויש שקע כאשר הטיולון במצב שוכב.

בסגנון הזה של מוצר קל ובעל טיולון דו כיווני עגלות כמו ארמדילו פליפ, איזי ווקר מוזי ובוגבו בי 3 די עונות לדרישות שלך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו xt או גואי כרום

רעות
    31/08/2016

תודה על המענה המהיר
    המלצת על הארמדילו. קראתי עליה קצת עכשיו וראיתי שאין לה פגוש וגם יש את נושא הריקול...
    אם אני משווה אותי לגואי כרום 2016 איזו עדיפה לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו xt או גואי כרום - תגובה

קובי סופר
    01/09/2016

שלום רעות,

לגבי הארמדילו, עניין הפגוש הוא לא נורא כל כך. עניין הריקול טופל וכל הדגמים שנמכרים בחנות כבר נמכרים לאחר הטיפול. יתרון הארמדילו הוא בפרקטיות, נוחות התפעול והקיפול וגודלה הקטן לאחר הקיפול. הכרום גבוהה יותר ונוחה יותר לניוד. לכן תראו אלו מהיתרונות עדיפים לכם יותר. כמו כן בכרום אני ממליץ לרכוש את הדגמים שבהם יש קפיצים בגלגלים האחוריים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גואי

רעות
    01/09/2016

אתה מתכוון לגואי לייט טרקס 4?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גואי - תגובה

קובי סופר
    04/09/2016

שלום רעות,

לא. כוונתי לדגם שנקרא כרום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו