סלקל easy baby או izi go ועוד..

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל easy baby או izi go ועוד..
    ניצן
    01/09/2016

שלום, האם ידוע לך משהו על רמת הבטיחות של סלקל easy baby (הדגם הכי פשוט, לא זוכרת את שמו). הוא ללא בסיס
    נתקלתי בו אך אינני מוצאת מידע והוא מרגיש מאוד קל (אפילו קל מידי). האם כדאי לקנות?
    ראיתי גם סלקל של be safe iZigo x1 גם ללא בסיס (אין לי תקציב גבוה..) הוא קצת יקר אבל אם הוא מומלץ אשקיע את הכסף..

האם יש סלקלים נוספים שאתה מכיר כמומלצים? חשובה לי הבטיחות ושלא יהיה מידי מאסיבי. לא חשוב לי שיתחבר לעגלה וכו'

תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל easy baby או izi go ועוד..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלקל easy baby או izi go ועוד.. - תגובה

קובי סופר
    01/09/2016

שלום ניצן,

אין נתונים על האיזי בייבי ולכן איני ממליץ.
    הבי סייף קיבל דירוג גבוהה ולכן מומלץ, ברמתו יש את סייבקס אטון או בבה קונפורט סיטי (שגם קל יותר משניהם). המחרים של כולם די דומים אבל יקרים בהשוואה לאיזי בייבי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה נוספת

ניצן
    01/09/2016

למרות שזה פחות חשוב עבורי- אתה יודע במקרה אם סלקל בבה קונפורט סיטי 2 מתחבר לעגלת ג'ואי כרום? שאלתי במספר חנויות וחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה חד משמעית ולא נתנו לי לבדוק בחנות...
    ובנוסף האם בבה קונפורט ומקסי קוזי הם אותה חברה?
    תודה רבה!
    ( אני יודעת שסייבקס ובי סייף כן מתחברים...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    04/09/2016

שלום ניצן,

אכן זו אותה חברה והוא אמור להתחבר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו