התלבטות-קניית עגלה-הריון ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות-קניית עגלה-הריון ראשון
    משה
    03/09/2016

היי
    אנחנו בהתלבטות בעניין רכישת עגלה
    בהנחה שאין הגבלת תקציב,יש מעלית בבניין שאנו גרים וחשוב לי שהעגלה תהיה משולבת (סלקל, אמבטיה וטיולון) ,קלה,נוחה לקיפול, יציבה ובעלת בולמי זעזועים טובים.
    אם להיות כנה פחות חשוב לי איך העגלה תראה, בעיניי זה טרנדי ולא בסיס לשיקול
    הומלץ לנו על הרטן וי איי פי או מוצי?
    מה היית ממליץ בין שתיהן ואם יש עגלה אחרת שאתה ממליץ לנו יותר אשמח לשמוע

תודה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזכרתי בעוד משהו

משה
    03/09/2016

שהאמבטיה והטיולון יהיו דו כיווניים
    שהטיולון יוכל להגיע למצב שכיבה 180 מעלות
    שתהיה אפשרות להרים את רגלי הילד בטיולון במצב שכיבה

תודה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות-קניית עגלה-הריון ראשון - תגובה

קובי סופר
    04/09/2016

שלום עדי,

אם מחפשים איכות ונוחות לתינוק הרטן היא המלצתי, זהו מוצר גרמני שמיוצר בגרמניה והגרמנים שמים דגש על דברים שחברות מסחריות יותר פחות שמות.
    מצד שני בנושא העיצוב מוצי יותר מודרנית ומעוצבת. ההרטן מציעה בולמי זעוזעים טובים יותר, אמבטיה רחבה יותר, הטיולון מרופד יותר ונשכב למצב שטוח, המוצי לא נשכבת למצב שטוח, הטיולון של הרטן רחב וארוך יותר ולכן השהייה בו ובמיוחד השינה בו היא נוחה משמעותית לתינוק בהשוואה לעגלות אחרות וגם המוצי.

אם מחפשים שילוב של מוצי והרטן ניתן למצוא זאת באיי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס. העיצוב מזכיר את המוצי, בולמי הזעזועים ברמה של הרטן, השכיבה שטוחה והטיולון מרופד כמו הרטן. הוא יותר צר ובאורך של הרטן. אני חושב שזו אופציה מעולה לדרישות שהצבת.
    מדובר בחברה גרמנית כמו הרטן אך הייצור במפעלים שלהם בסין. גם מוצי שהיא חברה הולנדית מייצרת בסין.

בעניין המשקל, שלושת העגלות שצויינו לא מהקלות אבל בהליכה איתן פחות מרגישים את עניין המשקל וזה מתבטא רק בהרמה לרכב שאורכת מספר ספור של שניות.
    ככל שהמשקל ירד כך גם דברים אחרים ירדו כמו גובה העגלה, בולמי זעזועים פשוטים, חוסר ריפוד, מושב צר או קצר וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...שאלה נוספת

עדי
    04/09/2016

תודה רבה (:
    אם ההתלבטות היא בין פג פרגו ,ממבה או הרטן vip
    מה היית ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...שאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    04/09/2016

שלום עדי,

קודם כל גילוי נאות (למרות שגם בחתימה זה מוזכר) אני הבעלים של בייבי בוס יבואנית הרטן.
    מבין השלושה אני חושב שלפג יש את רוב החסרונות. אין לה מערכת קפיצים טובה וכשיש משקל בעגלה אז סופר קשה לעלות איתה מדרכות, היא לא מרופדת טוב ולטיולון אין שכיבה ישרה. אני חושב שההרטן יותר איכותית מהממבה פלוס אבל מבחינה עיצובית ונוחות תפעול/קיפול הממבה פלוס יותר נוחה ויפה (לטעמי).
    יחד עם זאת אני השתמשתי בVIP שלוש שנים (יותר נכון אשתי) ועניין התפעול זה דבר שמתסגלים אליו די בקלות, נוחות הניוד מדהימה, עלית מדרגות קלה ונוחות התינוק היא דבר מדהים. אני אמנה את הדברים שנותנים את הנוחות לתינוק בהרטן וזה ההבדל בין המח הגרמני הפחות מסחרי ויותר חושב על טובת התינוק.
    1. המושב הרחב והארוך ביותר.
    2. המושב המרופד ביותר.
    3. בד טרמוטקס שמווסת טמפרטורה ובארץ בעיקר מצמצם הזעה.
    4. 5 מצבי שכיבה/ישיבה ולא 4 כמו בממבה פלוס או הפג. למה זה חשוב?
    בפג אין שכיבה שטוחה ולכן לא ניתן או לא נח להשכיב על הבטן. בממבה פלוס וכמו בכל העגלות, ממצב שכיבה המושב קופץ למצב אמצע שהוא יותר ישיבתי, בהרטן יש את השלב שבין השכיבה לבניים, כלומר בכל שלב התפתחותי תהיה את התנוחה הנכונה לתינוק עד ישיבה של 90 מעלות.
    5. מדף הרגליים מחובר למושב ולא לשלדה (גם בממבה פלוס זה כך), כאשר התינוק בן שנה/שנה פלוס והרגליים ארוכות יש תמיד תמיכה לכפות הרגליים בעוד שבפג יהיה שלב שכפות הרגליים יהיו ללא תמיכה עד שהתינוק יגבה ויגיע לתמיכה שממוקמת בשלדה.
    גם בהרטן וגם בממבה ניתן להאריך את מדף הרגליים כשהתינוק גדל.
    6. מעקה מתכוונן, למה זה חשוב? תינוקות במצב ישיבה מאוד אוהבים לאחוז במעקה, להכניסו לפה וכו', ברוב אם לא בכל העגלות המעקה רחוק מהתינוק וזה גורם להם להתקדם אליו, בזמן זה הם מאבדים את תמיכת הגב של המושב. בהרטן המעקה מתכוונן לתינוק ואז נשארת תמיכת הגב, התינוק אוחז במעקה ויש תמיכה לרגליים, כלומר 100% תמיכה לאורך כל גוף התינוק.

ישנם עוד הבדלים אבל אלו החשובים ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו