עגלה ג'ואי בריסק פרימיום

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ג'ואי בריסק פרימיום
    שירי
    05/09/2016

היי קובי,
    בהמשך להמלצה שלך החלטתי לקנות את הטיולון שבנידון.
    בדקתי בשתי חנויות ונאמר לי שהדגם עם הכרית הנוספת הוא דגם ישן וכבר אין להם אותו.
    עוד נאמר לי כי הכרית הזו איננה שימושית מגיל 4 חודשים (הגיל של התינוק שלי כרגע) ועדיף להשתמש במזרון לעגלה או ריפודית. האם אכן כך הדבר? האם אין צורך בכרית? האם הדגם עם הכרית הוא ישן יותר?
    מה שיש בחנות זה דגם עם פגוש, גלגלים מחוררים וגגון רחב.
    כמו כן, יש לי רכב מסוג פולו (לא החדשה), והקיפול נראה לי גדול מדי. ידוע לך האם הטולון נכנס לבגאז' שלי?

תודה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ג'ואי בריסק פרימיום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה ג'ואי בריסק פרימיום - תגובה

קובי סופר
    06/09/2016

שלום שירי,

בהחלט יתכון שהמוצר נמכר כרגע ללא הכרית, אכן היא מיותרת ומזרן עגלה קומפי קוש יעשה עבודה מושלמת לשיפור הנוחות. הדגם עם הגלגלים המחוררים הוא הדגם החדש. לגבי רכב צריך לבדוק פיזית ברכב, לדעתי זה יכנס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.

שירי
    09/09/2016

תודה רבה קובי!
    שאלה אחרונה-יש לי מזרון לטיולון נושם של בייבי ג'וגר (משתמשת בו בברייטקס)-האם המזרון הזה מתאים לג'ואי בריסק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך. - תגובה

קובי סופר
    11/09/2016

שלום שירי,

אמור להתאים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו