שאלה בנוגע לבחירת מנשא מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לבחירת מנשא מגיל לידה
    אילת
    07/09/2016

שלום קובי,
    הילד שלי בן שבועיים וחצי. הבנתי שישנה חשיבות לתינוק בגיל זה להיות בתנוחת ערסול.
    אני מתלבטת לגבי רכישת מנשא קשירה שראיתי שהמלצת עליו לשלב זה. כמו כן אציין שקיבלתי מגיסתי מנשא צ'יקו (לא בטוחה לגבי הדגם).
    האם אתה ממליץ על רכישת מנשא קשירה ובהמשך להשתמש בצ'יקו?
    האם באופן כללי תמליץ על המנשא של חברת צ'יקו? ואם פחות אז אולי עדיף לרכוש בייבי ביורן או ארגו שמתאים מגיל לידה?

ואם האופציה של המנשא קשירה- אז איזה מומלץ? מילגה/ סימפלי גוד/ משהו אחר...?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לבחירת מנשא-פרט נוסף

אילת
    07/09/2016

המנשא של צ'יקו מתאים מגיל לידה לפי האתר שלהם אבל אין בו אפשרות לתנוחת ערסול...
    האם זה מומלץ לשאת תינוק בשלביו הראשונים לא בערסול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לבחירת מנשא מגיל לידה - תגובה

קובי סופר
    07/09/2016

שלום אילת,

אני באופן אישי השתמשתי עם המליגה עד גיל 4/5 חודשים ואחר כך עם הבייבי ביורן מירקל(ופה ושם עם המילגה). אני חושב שזה מה שהייתי עושה גם כיום. תנוחת העירסול מאוד חשובה וניתן לקבלה במנשאי הקשירה השונים (לא יודע עם יש חשיבות למותג) או בארגו 360 (בעזרת מתאם). כמו כן יש את הבייבי ביורן וואן שנותן תנוחת פיסוק אשר גם טובה כמעט כמו תנוחת העירסול. היתרון בבייבי ביורן מירקל הוא תמיכת הגב וזה כבר הנוחות שלכם, לכן רכישת 2 מנשאים תספק את הנוחות לתינוק והנוחות שלכם.
    כל המנשאים מוגדרים מלידה. אני הייתי ממליץ שלא להתייחס להמלצות אלו. הם אכן מתאימים אבל יש דברים נוספים כפי שהבנת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו