המלצה לעגלה - הריון ראשון ואין לנו כיוון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה - הריון ראשון ואין לנו כיוון
    מורן
    09/09/2016

אין לי מושג מאיפה להתחיל אז אתן כמה פרטים עלינו-
    הריון ראשון, קומה רביעית אבל יש מעלית (רק צריך לקחת בחשבון שהיא קטנה), שנינו בגובה ממוצע (אני 1.62 הוא 1.73),מעוניינת בידית אחת (בר) ולא שתיים כדי שאוכל להשתמש ביד אחת, מתוכננת ללדת בחורף ככה שלא אוותר על אמבטיה, באגאז' גדול ברכב שלי וקטן בשלו אבל סביר שרוב הזמן זה יהיה עם שלי. כן חושבת לוותר על הסלקל ולקנות במקום כיסא בטיחות מגיל אפס (נראה לי פשוט שיהיה לי קשה לסחוב סלקל וגם ככה יש לי את האמבטיה). המלצות? כיוון? אילו סוגים מתאימים לנו? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה - הריון ראשון ואין לנו כיוון - תגובה

קובי סופר
    11/09/2016

שלום מורן,

לא כתבת לי תקציב כך שקשה לענות.
    בנוסף אלו דברים חשובים לכם עוד או יותר, לדוגמא: נוחות ניוד, נוחות קיפול, נוחות לתינוק, משקל וכו'.

כשאין הגבלת תקציב אני ממליץ על הרטן וי.איי.פי או איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס. מדובר בעגלות שהן שיא הטכנולגיה בדגש על נוחות התינוקות ונוחות הניוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

מורן
    14/09/2016

לא כתבתי תקציב כי אני בבדיקות ממש ראשוניות ואין לי מושג בכלל מה טווח המחירים.... נניח שאין בעיה עם תקציב או שהתקציב מעט מעל הממוצע.
    דברים נוספים שחשובים לנו- נוחות לתינוקת במקום הראשון (אז אני מניה שעדיף אמבטיה רחבה), נוחות קיפול גם חשוב, מבחינת משקל מאחר ואני גרה בבניין עם מעלית נראה לי שזה פחות קריטי (כלומר זה לא מאסט שהיא תהיה ממש ממש קלה). חשובים לי בולמי זעזועים ובטיחות התינוקת מעל הכל. אני גם מניחה שמגיל מסויים אעבור לעגלה שהיא רק טיולון וגם קלה יותר.... מבאס אותי לקנות עגלה שבאה בחבילה עם סל קל כי אני לא חושבת שיהיה לי צורך (מתכננת לקנות כיסא בטיחות צ'יקו מגיל 0).
    עד עכשיו קיבלתי המלצה על הבייבי ג'וגר והטאי טאי (שנראה לי החיסרון היחידי שלהן זה שהן לא דו כיווניות). וכן על הפג פרגו שהכי הרבה המליצו לי עליה (אין לי מושג מה היתרון שלה על פני אחרות..... ) אשמח להמשך הכוונות ואז אלך לחנויות להתחיל לראות. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה - תגובה

קובי סופר
    19/09/2016

שלום מורן,

צריך להבין שהרבה פעמים יהיו ניגודים. לדוגמא עגלה רחבה בעלת ריפוד רך ונעים (עבה) תהיה כבדה מהעגלה בה חסכו בדברים אלו. ביבה טאי טאי ובייבי ג'וגר הן דוגמאות מעולות למשקל קל וחיסכון רב. הבדים שלהן די דקים, שינוי המצבים בעזרת שרוך, אין בולם זעזועים בגלגל האחורי, המושב חד כיווני. כל אלו נחסכו וזה בא על חשבון נוחות התינוק ולעומת זאת נוחות ההורה מושלמת. לכן יש צורך בפשרות.
    לפי דעתי הפג בוק בהחלט עונה טוב לדרישות שלך. בעניין נוחות התינוק היא מצריכה רכישה של 2 מזרנים נוספים (לאמבטיה והטיולון). כמו כן המושב לא נשכב למצב שטוח.
    אני ממליץ על איי.בי.סי. דיזיין ממבה פלוס כעגלה סופר נוחה לתינוק, סופר נוחה להליכה עם מערכת בולמי זעזועים מעולה. כמו כן אני גם ממליץ לבדוק את עגלת הרטן אשר דומה ברעיון לממבה. ב- 2 המקרים מדובר בחברות גרמניות, היות ובגרמניה הדרישה היא הפוכה מישראל ונוחות התינוק היא ערך עליון, נוחות ניוד ובלימת זעוזעים מעולים הם חובה אז החברות האלו לא מתפשרות על כלום בנושא זה ולכן העגלות כבדות מהממוצע וגדולות בקיפול (עדיין נכנסות לרוב הרכבים אם לא לכולם).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו