מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הודעה חשובה לא אוכל לענותקובי סופר13/09/2016
שלום לכולם,
כמו בכל שנה גם השנה אני נוסע לתערוכת מוצרי התינוקות החשובה באירופה. אני נוסע כדי ללמוד על החידושים לקראת 2017, לראות ולבחון מקרוב מוצרים חדשים בכל הקטגוריות. הכל בכדי שאלמד ואוכל לענות כאן במקצועיות. לצערי בזמן זה לא אוכל להשיב לשאלות.
החל מהיום 13.916 ועד 19.9.16 . אי לכך תנסו לשאול כשאחזור או שתשאלו ותתאזרו בסבלנות. אשיב לכולם.
תודה רבה על ההבנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלת אופן - המלצה
לימי15/09/2016היי קובי.
באופן כללי, האם כדאי לקנות תלת אופן? במידה וכן, יש לך המלצה?
בן שנה ו4 חודשים, התחיל ללכת ופחות בא לו על העגלה
אחכה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תלת אופן - המלצה - תגובה
קובי סופר19/09/2016שלום לימי,
לגיל הזה אני חושב שמדובר במוצר מיותר. הוא נותן פתרון של טיולון חלופי ביציאות מהבית לגינה (לרכב פרטי הוא לא נכנס). כל הרעיון טוב מגיל 10 חודשים עם ידית הדחיפה ונהנים מיתרון זה עד שנה וחצי גג שנתיים, לכן את רוב היתרון פיספסתם. מנסיוני עם מוצר כזה לשני ילדי, מעולם לא הפכתי את המוצר לתלת אופן והשתמשתי בו רק כסוג של טיולון.
אני ממליץ ללכת לכיוון של מוצר שנקרא גלובר 5 ב- 1. מדובר באותו רעיון של התלת אופן רק שבסיום הדרך המוצר הופך קודם לבימבה ג'וק (דבר שהילדים נהנים ממנו מאוד) ולאחר מכן לקורקינט וילדי על קורקינט כזה מגיל שנתיים ולא יורדים ממנו גם כיום והם בגילאי 5 ו 3 וחצי. כמו כן הוא מתפרק בלחיצת כפתור ונכנס בקלות לכל רכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצויין. היכן ניתן לרכוש?
לימי20/09/2016וכמה אמור לעלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצויין. היכן ניתן לרכוש? - תגובה
קובי סופר20/09/2016שלום לימי,
מבדיקה שלי יש ברשת ביג טויס, טוילנד (בחנות או אונליין), מיי בייבי ירכא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
לימי21/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)