הודעה חשובה לא אוכל לענות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הודעה חשובה לא אוכל לענות
    קובי סופר
    13/09/2016

שלום לכולם,

כמו בכל שנה גם השנה אני נוסע לתערוכת מוצרי התינוקות החשובה באירופה. אני נוסע כדי ללמוד על החידושים לקראת 2017, לראות ולבחון מקרוב מוצרים חדשים בכל הקטגוריות. הכל בכדי שאלמד ואוכל לענות כאן במקצועיות. לצערי בזמן זה לא אוכל להשיב לשאלות.
    החל מהיום 13.916 ועד 19.9.16 . אי לכך תנסו לשאול כשאחזור או שתשאלו ותתאזרו בסבלנות. אשיב לכולם.

תודה רבה על ההבנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלת אופן - המלצה

לימי
    15/09/2016

היי קובי.
    באופן כללי, האם כדאי לקנות תלת אופן? במידה וכן, יש לך המלצה?
    בן שנה ו4 חודשים, התחיל ללכת ופחות בא לו על העגלה

אחכה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלת אופן - המלצה - תגובה

קובי סופר
    19/09/2016

שלום לימי,

לגיל הזה אני חושב שמדובר במוצר מיותר. הוא נותן פתרון של טיולון חלופי ביציאות מהבית לגינה (לרכב פרטי הוא לא נכנס). כל הרעיון טוב מגיל 10 חודשים עם ידית הדחיפה ונהנים מיתרון זה עד שנה וחצי גג שנתיים, לכן את רוב היתרון פיספסתם. מנסיוני עם מוצר כזה לשני ילדי, מעולם לא הפכתי את המוצר לתלת אופן והשתמשתי בו רק כסוג של טיולון.
    אני ממליץ ללכת לכיוון של מוצר שנקרא גלובר 5 ב- 1. מדובר באותו רעיון של התלת אופן רק שבסיום הדרך המוצר הופך קודם לבימבה ג'וק (דבר שהילדים נהנים ממנו מאוד) ולאחר מכן לקורקינט וילדי על קורקינט כזה מגיל שנתיים ולא יורדים ממנו גם כיום והם בגילאי 5 ו 3 וחצי. כמו כן הוא מתפרק בלחיצת כפתור ונכנס בקלות לכל רכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצויין. היכן ניתן לרכוש?

לימי
    20/09/2016

וכמה אמור לעלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצויין. היכן ניתן לרכוש? - תגובה

קובי סופר
    20/09/2016

שלום לימי,

מבדיקה שלי יש ברשת ביג טויס, טוילנד (בחנות או אונליין), מיי בייבי ירכא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

לימי
    21/09/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו