מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלת טאי טאי לביבי גוגרניב16/09/2016
היי
איך ההעגלה טאי טאי ?
ומה המחיר שלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין עגלת טאי טאי לביבי גוגר - תגובה
קובי סופר19/09/2016שלום ניב,
מבין השניים הטאי טאי טובה יותר. היא קלה יותר, צרה יותר ברוחב הגלגלים, מתקפלת כאשר הבד מכונס כלפי פנים ולא כלפי חוץ כמו בג'וגר, מדף הרגליים מתכוונן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'וגר מול טאי טאי
ארי20/09/2016הי קובי,
זה נכון שכדי להרכיב את האמבטיה על הטאי טאי עושים זאת רק על הטיולון?
האם זה כך גם בברייטקס?
ואם לא מי מבין השלוש טובה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ג'וגר מול טאי טאי - תגובה
קובי סופר20/09/2016שלום ארי,
לא נכון. זה כמו בג'וגר וגם ברייטקס כך.
מבין ה-3 הטאי טאי עדיפה, בתשובתי מעלה רשמתי גם למה. הברייטקס סובלת מאותם חסרונות של הג'וגר פרט למדף רגליים שבברייטקס מתכוונן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטאי טאי
ארי21/09/2016הי קובי,
האם לטאי טאי יש חסרונות?
אני מחפשת עגלת ניו בורן שתהיה גם טיולון בהמשך. ילד ראשון, גובהנו 1.70, קומה ראשונה ללא מעלית, תל אביבים.
התקציב הוא עד 4000 שח.
כמעט החלטנו על הג'וגר אבל אני לא שלמה ולכן עוד מחפשת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות חדשה
ארי27/09/2016הי קובי,
בדקתי את הבוגבו בי 3 והחלטתי שהיא נמוכה לי מידי. וגם את הארמדילו לא חיבבתי.
שמתי לב שלא הצעת לי פג פרגו שאתה ממליץ עליה רבות בפורום. בנתיים גיליתי את הג'ואי אבל ככל שניסיתי להבין מה הדגם המומלץ הסתבכתי יותר...
האם תוכל להגיד לי מה הדגם המומלץ לפג פרגו (הבוק או הפופאפ?)
ומה הדגם המומלץ לג'ואי ? (הכרום דלוקס למשל באתר של החברה JOEI מתואר כשוקל 12.7 ק"ג!!)
חשוב לי אמבטיה וטיולון.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התלבטות חדשה - תגובה
קובי סופר28/09/2016שלום ארי,
הפג עדיפה בהרבה על הג'ואי. היא איכותית בכל פרמטר ולכן מחירה היקר. שתיהן שוקלות כ- 12 ק"ג שלדה + טיולון + גלגלים. הג'ואי מומלצת להורים בעלי תקציב מוגבל יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ארי28/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)