צריכה המלצה לטיולון קל ואיכותי מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• צריכה המלצה לטיולון קל ואיכותי מגיל לידה
    טלי
    19/09/2016

שלום,אבקש המלצה לטיולון באיכות מצויינת כמו מקלארן אבל שנשכבת ל-180 מעלות,שיתאים גם לניובורן ויהיה מרופד ותומך כמו שצריך בשלב הזה.
    קומה 4 ,בלי מעלית,חושבים להעלות את העגלה איתנו במדרגות במידת הצורך שלא תיגנב,לכן מחפשים גם פרקטיות של קיפול ונשיאה אבל מבלי להתפשר על איכות העגלה.
    נוסעים לעיתים רחוקות ברכב,המידרכות אצלנו בעיר ללא כל כך ישרות,יש קצת עליות מידי פעם.
    מתלבטת בין מקלארן (ידיות כפולות מגומי התפרקו לי לאט לאט בשימוש הקודם וזה מכוער ומעצבן.וההשכבה היא לא מלאה,עד 175 מעלות). ראיתי גם טיולון של yoyo וטאי טאי באינטרנט.
    מה מומלץ?חושבים להשקיע בטיולון טוב מגיל לידה מאשר להשקיע בעגלה משולבת ואז לחפש טיולון פרקטי יותר,כי השילדות של המשולבות נורא כבדות....
    אבקש המלצות,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה המלצה לטיולון קל ואיכותי מגיל לידה - תגובה

קובי סופר
    19/09/2016

שלום טלי,

קצת קשה לי להמליץ כי זה לא ההמלצה שלי (להתחיל עם טיולון). אם בכל זאת, אני חושב שיויו N.B מעולה לכל הדרישות שהצגת. גם טאי טאי מעולה אך היויו קלה יותר וקטנה משמעותית בקיפול מה שיחסוך בודאות רכישת טיולון נוסף, לא בטוח שהטאי טאי תחסוך זאת. כמו כן ידיות כל עגלה נקראות, כמו כן הן מלאות חיידקים, לכן הפתרון הוא לרכוש מוצר שנקרא סיטי גריפס, זה שומר מפני קרעים, נשלף בקלות לכביסה, הרבה יותר נעים למגע וגם מוסיף סטייל לעגלה/טיולון. כמו כן חשוב לרכוש לטיולון מזרן תומך, אף אחד מהטיולונים לא מרופד היטב ולכן אני ממליץ על מזרן קומפי קוש שעושה זאת באופן מושלם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו