שאלה בנוגע לבחירת מיטת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לבחירת מיטת תינוק
    עדי
    22/09/2016

שלום קובי,
    אני מקווה שגם זה תחום שאתה מבין בו.
    רציתי לדעת למה כדאי לשים לב כשקונים מיטת תינוק?
    ראינו מיטת תינוק דגם וונד tinies. אתה מכיר אותו? ממליץ?
    תודה רבה!
    עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ובנוסף

עדי
    22/09/2016

ובנוסף, איזה מיזרון. כדאי לקנות? אני רוצה מיזרון איכותי ובטיחותי, אבל זול..
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לבחירת מיטת תינוק - תגובה

קובי סופר
    23/09/2016

שלום עדי,

האמת שבמיטות אין יותר מדי מה לשים לב. רק לברר שלמוצר יש תו תקן (למוצר שמיוצר בישראל) או שהוא בעל אישור מכון התקנים (למוצר מיובא כמו טייניז). כל עוד יש תקן או אישור כל המיטות זהות מבחינת חוזק ופונקציונלאיות כאשר ההבדל היחידי שעליו משלמים הוא עיצוב ראשי המיטה. אי לכך אני תמיד ממליץ לרכוש את המיטה הזולה ביותר. דווקא במזרן אני בגישה הפוכה של לא לחסוך. זהו הדבר החשוב ביותר לתינוק בחודשיו הראשונים. מזרן עם ליבה נושמת (לא מזרנים זולים) הוא מזרן בריאותי ואיכותי יותר ממזרן ספוג ולכן זו המלצתי. גם כאן או יותר נכון בעיקר בנושא זה חשוב לבדוק מול מכון התקנים שלמזרן שבחרתם יש תו תקן! יש המון מזרנים בשוק ללא תו תקן או אישור מכון התקנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

עדי
    23/09/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו