התלבטות בין מאמאס אנד פאפאס או אינגליזינה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין מאמאס אנד פאפאס או אינגליזינה
    משהו חדש
    26/09/2016

ראיתי מגוון דגמי עגלות של מאמאס אנד פאפאס, לא ממש הצלחתי להבין את ההבדלים ביניהם, הייתי שמחה להסבר ממי שיודע והמלצה איזה מהדגמים טוב יותר.
    באופן כללי מבחינת עמידות וחוזק, עדיף מאמאס אנד פאפאס או אינגליזינה?
    אם אני לוקחת אינגליזינה אני די סגורה על הדגם טרילוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין מאמאס אנד פאפאס או אינגליזינה - תגובה

קובי סופר
    26/09/2016

שלום,

לגבי מאמאס אנד פאפאס.

יש המון הבדלים והמלצה יכולה להתבסס בעיקר על פי הדרישות שלכם.

הסולה והאורבו מאוד דומות, חולקות אמבטיה ומושב די זהים למעט העובדה שהאורבו מרופדת יותר. השלדה של האורבו סטייליסטית יותר, עדינה ומעוצבת אבל זה בא עם חסרון של גלגלים קטנים שלדעתי יוצר חוסר נוחות בניוד ובלאי גבוהה יותר, באופן כללי אני פחות ממליץ על דגם זה.
    הסולה זולה מהאורבו ולדעתי טובה ממנה מכיוון שמקבלים מוצר דומה ואף טוב יותר במחיר זול יותר. הגלגלים גדולים ולכן יש נוחות ניוד טובה ופחות בלאי.

הפליפ שונה לחלוטין משתיהן, מתקפלת יותר בקלות לגודל קטן יותר וזה יתרונה המשמעותי. כמו כן לאחר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים מה ששומר עליו מפני לכלוך וקרעים. הגגון במושב גדול יותר אבל המושב מגיע ללא מעקה.

כמו כרשמתי בתחילה הכל שאלה של דרישות. כאשר ההתלבטות צריכה להיות בין הסולה לפליפ.

העגלה הכי דומה בסגוננה לטרילוג'י היא הפליפ, עדיין מדובר בשני סגמנטים שונים.
    הפליפ בדומה לטרילוג'י מתקפלת ביד אחת לגודל מאוד קומפקטי. יתרונות הפליפ על הטרילוג'י הם: נוחה יותר לניוד, מתקפלת כשבדים כלפי פנים כך הם נדמרים נקיים יותר, סל חפצים גדול ונגיש יותר, גגון טיולון גדול יותר, תמיכת גב מלאה למושב. הסל קלים שמתחברים עליה טובים יותר.
    יתרונות הטרילוג'י, מיוצרת באיטליה ולכן איכות החומרים וגם הבדים טובים יותר, מרווחת יותר גם באמבטיה וגם בטיולון, אמבטיה גבוהה יותר, יש מעקה.

המלצתי היא להתנסות לבד עם כל אחת, לנסות ללכת איתן מחוץ לחנות כאשר יש משקל בתוכן, לנסות לקפל לבד, לתפעל לבד, לבדוק ברכב וכו'. לאחר מכן יהיה לכם הרבה יותר קל לקבל החלטה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואווו תודה! איזה הסבר מפורט וברור!

משהו חדש
    27/09/2016

עזרת לי ממש! התנסינו בשתיהם אתמול ודווקא המאמאס אנד פאפאס עשו רושם חזק יותר, כי השלדה כולה מתכת ולא פלסטיק, זה באמת כמו שזה מרגיש? או שאפשר לסמוך על אינגליזינה שיעשו את העגלה שלהם עמידה וחזקה?

הצרכים העיקריים שלנו בעגלה זה שתהיה עמידה וחזקה לאורך זמן, מתקפלת בקלות ועדיפות לקומפקטי בגלל שהרכב קטן מאוד, אין בעיה רצינית מבחינת התניידות וכובד כי אנחנו לא גרים בבניין או בית עם הרבה מדרגות.
    חשוב שהעגלה תישמר במצב טוב לאורך זמן.
    ועם בונוס לעגלה יפה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואווו תודה! איזה הסבר מפורט וברור! - תגובה

קובי סופר
    28/09/2016

שלום,

האינגלזינה מאוד חזקה, פשוט עגלות בעלות שלדה שמתקפלת למטריה רופפות יותר באופן טבעי, אין זה מעיד על חוזק אך כמו שציינתי זה משפיע על נוחות הניוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו