בחירת מנשא לתינוק בן 4 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת מנשא לתינוק בן 4 חודשים
    נטלי
    30/09/2016

היי קובי
    הבן שלי בן 4חודשים עוד כמה ימים ואני מחפשת מנשא איכותי ונוח כי נשבר לי כבר הגב לסחוב אותו והוא רוצה הרבה על הידיים. קראתי קצת על מנשאים ואני מחפשת מנשא פיזיולוגי כי הוא הכי בריא לעמוד השדר ולהתפתחות ומהדגמים שראיתי ומתלבטת לגביהם יש את מנשא ארגו הקלאסי שהוא נחשב למומלץ (ה360 החדש ראיתי שפחות מומלץ) לבין מנשאי ילקוט או סינים מתוצרת חברת "המנשא הנכון" ובינהם מנשא יאמו, מנשא סאפי ילקוט ומנשא ינקוט שהוא מנשא סיני משודרג. אני מתלבטת בין הארגו לבין המנשאים של החברה הישראלית הזו. איזה מנשא לדעתך הכי כדאי מארבעתם? או אולי יש לך עוד המלצות?
    תודה ושנה טובה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת מנשא לתינוק תגובה

קובי סופר
    02/10/2016

שלום נטלי,

מנסיון אישי, לגיל 4 חודשים בייבי ביורן מירקל על כל גרסאותיו הוא הטוב והנח ביותר עבורך. לתינוק יש תנוחה אחת אבל בגיל 4 חודשים אין לכך חשיבות, מילא אם זה היה לניו בורן, אז כבר הייתי ממליץ על דגם הONE שלהם עם תנוחת הפיסוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו