התלבטות בין 2 דגמי פג פרגו- קומפליטו וסופט

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • התלבטות בין 2 דגמי פג פרגו- קומפליטו וסופט
    מורן
    01/10/2016

    היי קובי, בעקבות המלצותיך בפורום החלטנו לקנות את הפג פרגו. ראינו היום שני דגמים שאנו מתלבטים לגביהם- קומפליטו וסופט. לגבי דגם פופ אפ מאחר והבנו כי היתרון היחידי שלו הוא בקיפול השלדה עם האמבטיה החלטנו לוותר עקב התוספת המשמעותית במחיר. בכוונתנו לשדרג כל דגם שנבחר לשלדה S. נשמח לשמוע דעתך לגבי ההבדלים בין שני הדגמים וחשיבותם (ההבדל במחיר בינהם ממש זניח).
    בנוסף, המוכרת לא המליצה לנו להוסיף מזרן מאחר ואמרה שהמזרן שמגיע באמבטיה עומד בתו תקן ולא כדאי להוסיף מזרן מחשש לחנק.
    תודה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • התלבטות בין 2 דגמי פג פרגו- קומפליטו וסופט - תגובה

    קובי סופר
    02/10/2016

    שלום מורן,

    אין הבדל בין סופט לקומפלטו פרט לרמת גימור הבד. לפופאפ יתרון נוסף והוא משקל האמבטיה אשר קל בכקילו וחצי. לכן המלצתי היא הדגם שאהבתם יותר מבחינת עיצוב או הזול יותר.
    לגבי הוספת מזרן, עם כל הכבוד למוכרת כולם בסוף רוכשים, זה גם עניין של נוחות התינוק אבל בעיקר גם עניין הסטריליות והנקיון. במידה והתינוק פולט בעגלה (והם פולטים די הרבה) תתחילי לשלוף את כל הבד הפנימי ותכבסי אותו? מה תעשי ללא עגלה בזמן שהבד מתייבש? חשוב שעובי המזרן לא יעלה על 3.5 ס"מ זה כן אבל בפג בהחלט לא הייתי מוותר על מזרן נוסף, כנ"ל לטיולון. חשש לחנק תמיד יש אבל כל עוד העובי עד 4 ס"מ אין חשש.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו