צריכה המלצה למזרן איכותי למיטת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• צריכה המלצה למזרן איכותי למיטת תינוק
    מורן
    02/10/2016

היי קובי, ראיתי כמה מזרנים למיטות תינוק ובעקבות המלצה שראיתי פה בפורום חיפשתי ליבה נושמת אבל לא מצאתי באף חנות תינוקות ולא כל כך ישעו לכוון אותי. מה שראיתי בעיקר זה מזרוני עמניח שזה ספוג באמצע וצד אחד קשיח וצד שני רך שמתחילים בצד הקשיח ובגיל שנה הופכים. האם אתה מכיר את המזן הזה? האם מומלץ? האם תוכל להמליץ על חנות שבה יש מזרונים איכותיים? אני ממש לא רוצה להתפשר על מזרן.
    תודה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה המלצה למזרן איכותי למיטת תינוק - תגובה

קובי סופר
    05/10/2016

שלום מורן,

יש 2 יצרנים בארץ עם תו תקן למוצר כזה והם עמינח ובייבי טק. העמינח נמכר רק ברשת שילב תחת השם קינג קויל אימג'ן 360. בייבי טק נמכר במגוון חנויות, היות והתחרות קשה וכל חונות רוצה להראות זולה המון חנויות בוחרות להציג ללקוח מזרון טוב וזול ולהראות זולים מאשר מזרון מעולה ויקר ולהראות יקרים ביחס למתחרה.
    אם תפני אליי בהודעה פרטית בדף הפייסבוק שלי (בייבי בוס) אוכל לתת לך את המספר הנייד של בייבי טק כדי שיפנו אותך לחנויות באזרוכם.

באופן כללי המזרן דו צדדי סובל מהרבה חסרונות ביחס למזרן נושם.
    הוא קשה מדי ויכול לגרום לתסמונת ראש שטוח. הוא לא מווסת טמפרטורה, הוא מכיל מעכבי בערה אשר מכילים כימקלים לא בריאים לתינוקת, ניתן לשטוף רק את הכיסוי העוטף ולא את פנים המזרן בעוד שמזרן נושם ניתן לשטיפה מלאה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן עמינח קינדר 66

ארי
    06/10/2016

הי קובי,
    הזמנתי מזרון מהדגם הזה למיטת התינוק אתמול ממוצצים (550 ש"ח).
    האם הוא בסדר? הוא נושם? קשיח? רצוי ללכת על משהו אחר?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן עמינח קינדר 66 - תגובה

קובי סופר
    06/10/2016

שלום ארי,

סה"כ הוא בסדר אבל יש טובים ממנו, אני לא יודע אם ברשת מוצצים נמכרים מזרנים נושמים, כאלו עם סיבים בתוכו במקום ספוג. במידה וכן מומלץ לשדרג למזרן כזה.
    נכון להיום יש רק 2 כאלו בשוק.
    1. אימג'ן 360 של קינג קויל, עמינח והוא נמכר רק ברשת שילב
    2. בייבי טק מולטיפלאו שנמכר במגוון רחב של חנויות.

יש עוד מגוון של מזרנים כאלו (נושמים) בשוק אך לדעתי מלבד השניים שציינתי לשאר אין תו תקן, לכן אני תמיד ממליץ לבדוק מול מכון התקנים שהמזרן שקניתם נושא את התו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו