מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- צריכה המלצה למזרן איכותי למיטת תינוקמורן02/10/2016
היי קובי, ראיתי כמה מזרנים למיטות תינוק ובעקבות המלצה שראיתי פה בפורום חיפשתי ליבה נושמת אבל לא מצאתי באף חנות תינוקות ולא כל כך ישעו לכוון אותי. מה שראיתי בעיקר זה מזרוני עמניח שזה ספוג באמצע וצד אחד קשיח וצד שני רך שמתחילים בצד הקשיח ובגיל שנה הופכים. האם אתה מכיר את המזן הזה? האם מומלץ? האם תוכל להמליץ על חנות שבה יש מזרונים איכותיים? אני ממש לא רוצה להתפשר על מזרן.
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריכה המלצה למזרן איכותי למיטת תינוק - תגובה
קובי סופר05/10/2016שלום מורן,
יש 2 יצרנים בארץ עם תו תקן למוצר כזה והם עמינח ובייבי טק. העמינח נמכר רק ברשת שילב תחת השם קינג קויל אימג'ן 360. בייבי טק נמכר במגוון חנויות, היות והתחרות קשה וכל חונות רוצה להראות זולה המון חנויות בוחרות להציג ללקוח מזרון טוב וזול ולהראות זולים מאשר מזרון מעולה ויקר ולהראות יקרים ביחס למתחרה.
אם תפני אליי בהודעה פרטית בדף הפייסבוק שלי (בייבי בוס) אוכל לתת לך את המספר הנייד של בייבי טק כדי שיפנו אותך לחנויות באזרוכם.
באופן כללי המזרן דו צדדי סובל מהרבה חסרונות ביחס למזרן נושם.
הוא קשה מדי ויכול לגרום לתסמונת ראש שטוח. הוא לא מווסת טמפרטורה, הוא מכיל מעכבי בערה אשר מכילים כימקלים לא בריאים לתינוקת, ניתן לשטוף רק את הכיסוי העוטף ולא את פנים המזרן בעוד שמזרן נושם ניתן לשטיפה מלאה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרן עמינח קינדר 66
ארי06/10/2016הי קובי,
הזמנתי מזרון מהדגם הזה למיטת התינוק אתמול ממוצצים (550 ש"ח).
האם הוא בסדר? הוא נושם? קשיח? רצוי ללכת על משהו אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מזרן עמינח קינדר 66 - תגובה
קובי סופר06/10/2016שלום ארי,
סה"כ הוא בסדר אבל יש טובים ממנו, אני לא יודע אם ברשת מוצצים נמכרים מזרנים נושמים, כאלו עם סיבים בתוכו במקום ספוג. במידה וכן מומלץ לשדרג למזרן כזה.
נכון להיום יש רק 2 כאלו בשוק.
1. אימג'ן 360 של קינג קויל, עמינח והוא נמכר רק ברשת שילב
2. בייבי טק מולטיפלאו שנמכר במגוון רחב של חנויות.
יש עוד מגוון של מזרנים כאלו (נושמים) בשוק אך לדעתי מלבד השניים שציינתי לשאר אין תו תקן, לכן אני תמיד ממליץ לבדוק מול מכון התקנים שהמזרן שקניתם נושא את התו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)