מתלבטת בין לילי בייבי אייר או ארגו אדפט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין לילי בייבי אייר או ארגו אדפט
    מיכל
    04/10/2016

שלום. אני מתלבטת בין שני מנשאים: לילי בייבי אייר פלואו קומפליט או ארגו אדפט. ניסינו את הבייבי ביורן מירקל ופחות אהבנו מבחינת תמיכת גב להורה.
    בסופו של דבר התכנסנו לשני מנשאים שמטרתם לאכלס את ביתנו בת החודשיים תוך שמירה מקסימלית על הגב שלנו ואם אפשר גם על אוורור נאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין לילי בייבי אייר או ארגו אדפט - תגובה

קובי סופר
    05/10/2016

שלום מיכל,

מדובר בשני מנשאים מעולים ולכן אני חושב שהכי נכון זה למדוד אותם, ללכת איתם יחד עם ביתכם והרגיש את המוצר למשך זמן מומשך. כמו כן להתנסות לבד עם הלבישה/חגירות שונות וכו'. לאחר מכן תוכלו לקבל החלטה על סמך הנוחות שלכם.
    מבין השניים אני יותר מתחבר לארגו אבל זה מאוד מאוד אינדיבידואלי.
    לכן, די קשה להמליץ בעיקר בגלל שלי אישית המירקל היה הכי נוח בעולם. אי לכך אני חושב שזה מאוד מאוד אינדיבידואלי. כמו כן שווה לוודא שהוסבר לכם נכון על המירקל (כבר ראיתי מקרים של חגירה לא נכונה, בעיקר במנשאים), כמו כן אולי הבייבי ביורן וואן גם יכול להיות אלטרנטיבה טובה, יש אומרים שהוא נח יותר מהמירקל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו