התלבטות בין עגלות טאי טאי, גרקו איבו ואביטו.

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות טאי טאי, גרקו איבו ואביטו.
    הדר
    06/10/2016

שלום קובי,

יש לנו תינוק בן 4 וחצי חודשים. עד עכשיו השתמשנו באמבטיה של חברה ועכשיו אנחנו מתלבטים איזה עגלה לקנות. אנחנו רוצים עגלה שבעתיד נוכל לחבר אליה אמבטיה בשביל הילדים הבאים.

ההתלבטות שלנו היא בין טאי טאי, גרקו איבו ואביטו.

מה שחשוב לנו לפי הדירוג: 1- נוחות וביטחון לתינוק עם בולמי זעזועים טובים
    2- קל לתפעול ולא כבד
    3- מחיר
    עדיף דו כיווני אבל זה לא מאוד קריטי.

איזה עגלה אתה חושב שעדיף? או שיש עוד עגלות שכדאי לנו לבדוק?

תודה רבה! אנחנו ממש מבולבלים:/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות טאי טאי, גרקו איבו ואביטו. - תגובה

קובי סופר
    06/10/2016

שלום הדר,

אשתדל לענות בהתאם לדרישות. מה הפלוס והמינוס של כל אחת ביחס לדרישות.

1- נוחות וביטחון לתינוק עם בולמי זעזועים טובים
    מבחינה זו האביטו מנצחת. יש לה בולמי זעזועים לכל הגלגלים בעוד שלגרקו יש רק מקדימה ובטאי טאי מאחור והם סופר קשיחים כך שלא מורגשים. לאביטו יש 6 רתמות בטיחות בעוד שלאחרות יש 5. לאביטו יש מחזירי אור וגגון מסנן UV. מכון התקנים לא דורש דברים אלו אך התקן הגרמני כן ולכן כל התוספות האלו באביטו. כמו כן מבחינת נוחות היא הרחבה ביותר, אחריה הטאי טאי ואז האיבו אשר די צרה.
    אז בכל הפרמטרים האלו יש יתרון גדול לאביטו.

2- קל לתפעול ולא כבד
    כאן הטאי טאי מנצחת. היא שוקלת פחות מ 7 ק"ג בעוד שהאחרות שוקלות מעל ל- 9 קילו. הטאי טאי הכי קלה לקיפול וגם הכי קטנה. יחד עם זאת האחרות גם די נוחות לקיפול וגודלן יחסית סביר (ביחס לעגלה, ביחס לטיולון כולן גדולות מאוד). מצד שני שינוי המצבים בטאי טאי פחות נח מהאחרות וסובל מבלאי יותר גבוהה.

3- מחיר
    האביטו נמכרת סביב ה- 1290 ש"ח ומטה, הטאי טאי 1290 ש"ח ומעלה, הגרקו 1390 ש"ח בממוצע.
    עדיף דו כיווני אבל זה לא מאוד קריטי. רק הגרקו דו כיוונית בטיולון. כאשר יש אמבטיות גם בטאי טאי וגם באביטו התינוק יהיה מול ההורה.

אם נסכם אז אני אעשה זאת דרך הסלוגן של איי.בי.סי דיזיין יצרנית האביטו:
    Think Baby (לחשוב על התינוקות), מנסיון שלי עם הרטן שאני מייבא (גם חברה גרמנית), כך עובד הראש הגרמני, נוחות הניוד ובלימת זעזועים (כדי שהתינוק לא יספוג מכות מדרך משובשת), נוחות התינוק ובטיחות התינוק הם מעל לכל, גם אם זה אומר שלהורה יהיה טיפה יותר כבד. למה הם לא מייחסים חשיבות למשקל, מאוד פשוט, אנו לא סוחבים את העגלה על הגב, בהליכות המשקל לא מורגש. הוא מורגש בהרמה ולכן מי שיש לו מעלית או גר בקומת קרקע ולא מתנייד בתחבורה ציבורית, משקל המוצר רלוונטי בהרמה לרכב שלוקחת בערך 3 שניות. אני בראש של הגרמנים ולכן הייתי בוחר באביטו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו