עגלות לפי מחיר מול תועלת - קטגוריות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות לפי מחיר מול תועלת - קטגוריות
    ג'ימס
    08/10/2016

היי קובי,

האם יש אפשרות לתת עגלה או שתיים מומלצות בכל קטגוריית מחיר כדי שיהיה קל יותר לנבור באין סוף העגלות הקיימות בשוק.

למשל אם נחלק את הקטגוריות ל
    עד 2000 ש"ח
    2000 - 3000 ש"ח
    3000 - 4000 ש"ח
    4000+

אני יודע שיש פרמטרים שמשתנים מאדם לאדם אז אני מדבר רק על פרמטר אחד - מה מקבלים תמורת הכסף.

השקעתי כשעתיים עכשיו לקרוא עשרות פוסטים בפורום ואני חייב לציין שאתה עושה עבודה מעולה.

מהתגובות שלך אני יכול למלא את הקטגוריה של 4000+ שם יהיו:
    הרטן וי איי פי
    פג פרגו למיניהם
    וממבה פלוס ABC DESIGN

בעד 2000 ש"ח אני לא בטוח אבל זה נראה שראיתי את גוי כרום DLX מספר פעמים
    האם תוכל לעזור לי למלא את הטבלה שלי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/10/2016

שלום ג'מס,

תודה על המחמאה, כמו כן מדובר באחד הנתונים שאני פחות אוהב. כשמשווים עלות תועלת אז די ברור שככל שהעגלה זולה יותר ונותנת את רוב הדברים שההורה מחפש אז היא מוצר מנצח. זה תופס להמון דברים החל מרכבים, מכשירי חשמל וכו'.
    אין ספק שאם ניקח קיה ספורטאז' לדוגמא ואאודי Q3 התועלת של שני הרכבים די זהה והמחיר הוא הבדל משמעותי. לכן די ברור למה הספורטאז' הפך להיות הרכב הנמכר בארץ. יחד עם זאת אין ספק שהאאודי נוחה יותר לנסיעה, הייתי נזהר ואומר בטוחה יותר, מהנה יותר לנהיגה וכו'. יש אין ספור דוגמאות במגוון תחומים שונים.
    היות ולא מדובר ברכב וההבדלים הם של גג עד 3000 ש"ח, באם יש את היכולת אז מוצר יקר יותר לדעתי יהיה טוב יותר במרבית המקרים. בין אם זה מתבטא באיכות ההרכבה, איכות החומרים והבניה, איכות הבד, אמינות וכושר שרידות.

לטבלה:

עד 2000 ש"ח
    לדעתי הכרום בהחלט מנצחת כאן את כל הדגמים.
    2000 - 3000 ש"ח
    מאמאס אנד פאפאס סולה 2 והלאה (יש מגוון גימורים כאשר הדגמים הבסיסיים עושים את העבודה).
    3000 - 4000 ש"ח
    מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ או איזי ווקר מוזי
    4000+
    רשמת את כל המומלצים בטווח מחיר זה. אם מחפשים עגלה נוחה להורה אז הייתי מוסיף גם את הבוגבו בי 3

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו