התלבטות בין ממבה לאינגליזנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין ממבה לאינגליזנה
    מיתר
    11/10/2016

שלום.
    זהו הריון ראשון שלנו.אני קוראת את התגובות והולכת לאיבוד מרוב מבחר.
    חשוב לי בבחירת העגלה:כערך עליון-בטיחות ונוחות התינוק.
    בנוסף,חשוב לי משקל סביר ,פתיחה/סגירה בקלות של העגלה.
    צדו את עיניי העגלות של אינגזלינזה וממבה.
    אשמח לדיוק בבחירה ופתוחה לעוד המלצות שעונות על הצורך.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/10/2016

שלום מיתר,

האם כוותנך לממבה פלוס? דגם ממבה אינו מיוצר והחליף אותו דגם שנקרא סלסה. גם לגבי האינגלזינה לא ציינת דגם כך שקשה לי לענות.

למעשה את צריכה לקחת בחשבון דבר אחד עיקרי, ככל שהעגלה תהיה נוחה יותר לתינוק כך משקלה יעלה. לפעמים רק ההבדל של בד שממש מרופד ונח לעומת בד דק מעלים ביותר מקילו את משקל העגלה.

לדעתי עגלה כמו ממבה פלוס היא שילוב מצויין של נוחות תינוק עילאית ויחד עם זאת נוחות ההורה כמעט ולא נפגעת. היא סופר נוחה לניוד, יש לה בלימת זעזועים מהטובות בעולם כך שהתינוק לא ירגיש רעידות ומכות מדרך משובשת. היא מרופדת בנדיבות כאשר פנים הבד הוא ויסקו, החומר הכי תומך ונח שיש. יש לטיולון שכיבה מלאה. החסרון כפי שציינתי בא בדמות משקל שטיפה כבד מהממוצע, לדעתי זה לא נורא אלא אם גרים בקומה 4 ללא מעלית. כמו כן לרכב תמיד אפשר להכניס בשני חלקים והקיפול די פשוט וסביר בגודלו.

אם ניקח את האינגלזינה טרילוג'י, זה בדיוק ההפך, היא קטנה ונוחה יותר לקיפול, במשקל היא קלה יותר בכ- 3 ק"ג.
    מצד שני היא פחות נוחה לניוד, מערכת בולמי הזעזועים פשוטה בהרבה לעומת הממבה פלוס, הסל יחסית קטן ולא נגיש ובגב אין פלסטיק תומך העגלה אלא רק במרכז הגב ו4 זרועות בצדדים לעומת 100% תמיכה בממבה פלוס.
    למעשה העגלות האלו הן דוגמא קלאסית בין נוחות הורה טובה יותר שיש באינגלזינה לעומת נוחות טובה יותר לתינוק בממבה פלוס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו