התלבטות עגלות תאומים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות עגלות תאומים
    עינבל
    14/10/2016

קובי שלום.
    לפני מספר ימים הכוונת אותי בהתלבטות בין עגלת תאומים מונסטר בייבי למאונטיין באגי.
    לצערי ולשמחתי כאחד (כי האמת כבר אמרתי נואש), נחשפתי לעגלת הבמבלרייד הינדי. אני יודעת שיש הבדלים ברוחב העגלה וצריך לבדוק את הצרכים האישיים אבל אני לא רוצה בטווח הארוך לגלות שטעיתי.
    חשוב לי לציין שהעגלה עבור אחים בהפרשים קטנים הגדול קרוב לשנתיים ואני חוששת עד כמה המונסטר תהייה נוחה לו.
    מקווה שתוכל לעשות קצת סדר בבאלגן ..
    תודה וגמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות עגלות תאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/10/2016

שלום עינבל,

מושבי הבמבלרייד לא בהרבה יותר רחבים, השלדה כן. צריך לקחת בחשבון שבעגלות תאומים תמיד יש פשרה על רוחב מושב העגלה. העגלה היחידה שאין בה פשרות וכל מושב או אמבטיה שלה זהים לרוחב ואורך של עגלת יחיד היא הזום של איי.בי.סי דיזיין שלמיטב הבנתי חסרה כרגע בשוק.
    החסרונות העיקיריים שלה הם משקל כבד, קיפול יחסית גדול וגלגלי אויר שיכולים להביא סכנת פנצ'ר ודורשים תחזוקה מתמדת של לפחות אחת לחודש. באופן כללי אני ממש לא ממליץ על עגלות עם גלגלי אויר. השיקול כאן הוא הנוחות שלך שללא ספק המונסטרס מנצחת כאן בנוקאאוט מול נוחות התינוק שבהינדי אולי תהיה טיפה יותר נוחה, לדעתי לא בהרבה עם בכלל. הייתי ממליץ להושיב את הילד בכל אחת מהעגלות, הייתי מגדיל לעשות (בעקבות פחד הרוחב שלך) ומושיב את הילד עם מעיל עבה, זה יתן לך סוג של מדד איך הוא ישב בעגלה בעוד כשנה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות תאומים התלבטות תגובה

עינבל
    14/10/2016

ראשית תודה על המענה המהיר. עצותייך שוות זהב. מי חשב להושיב ילד עם מעיל על מנת לקבל אינדיקציה עתידית?
    בנוסף הבנתי שדגם הגינס של המונסטר יש לו שינויים קלים פרט למזרן קצת יותר עבה בשביל הנוחות?
    מביקור באתרך הבחנתי בעגלות. האם הינך מתעסק גם עם עגלות תאןמים מהחברות שהנך משווק?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/10/2016

שלום עינבל,

שמח לעזור :)
    בג'ינס של המונסטרס מקבלים ידית אחיזה ומעקה דמוי עור, בד יותר מעוצב ואיכותי.
    החברה שלי מייבאת את עגלות הרטן לארץ, הם מייצרים עגלת תאומים אך אין שום סיכוי שאמכור אותה בישראל לכן אני לא טורח.

להבדיל מישראל, בגרמניה, רוסיה ומדינות סקנדינביה דרישות כמו משקל קל, קיפול ביד אחת, קיפול קטן באות רק אחרי הדרישות העיקריות (או שהן לא רלוונטיות כלל) שהם: נוחות התינוק, בטיחות התינוק ונוחות הניוד. בזה הרטן מצטיינים ללא ספק אבל אם אמכור עגלת תאומים ששוקלת כ- 24 ק"ג קשה לי להאמין שבישראל יקנו מוצר כזה, אפילו עם נוחות התינוק בו היא ברמה אחרת. עגלות היחיד של הרטן שוקלות כמעט כמו עגלת תאומים אבל התגובות שאני מקבל מרוכשים הן רק חיובות כי ברגע שרואים כמה נח לתינוק דברים אחרים הופכים פחות רלוונטיים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו