מהם מחירי עגלות משולבות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מהם מחירי עגלות משולבות
    חנה
    18/10/2016

רציתי לדעת כמה עולה עגלה משולבות של ABC. ממבה או דגמים אחרים שלהם.לעומת עגלה משולבות של קאם.מה עדיף הן מבחינת מחיר ואיכות.מה שחשוב לי בעגלה:נדנוד של העריסה, משקל עגלה קל, הדים ניתנים לכניסה איכותיים ונושמים דגם שיש בו הדים בהירים כמו אופוייט, קיפול קל.העגלה משולבת.עריסה סלקל כולל מתאם תיק וטיולון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהם מחירי עגלות משולבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/10/2016

שלום חנה,

קשה לי להשוות כי לא רשמת דגמים.

על קאם אני פחות ממליץ מהסיבות הבאות, בכל הדגמים הן נמכרות עם סל קל של קאם בלבד ומדובר בסל קל ברמה נמוכה ביחס לקיים בשוק. כמו כן התיקים שמגיעים עם המוצר הם קטנים ומצריכים רכישת תיק נוסף.
    בABC זה עובד באופן שונה ולדעתי יעיל יותר. העגלות מגיעות ללא סל קל או תיק, רוכשים מתאם לסל קל של סייבקס לדוגמא שהוא ברמה הגבוהה ביותר, רוכשים תיק איכותי של גיטה ומיננה ובכך מקבלים רמות גבוהות של מוצרים ולא נתקעים עם מוצרים פחות איכותיים של יצרן העגלות. הABC נוחות יותר להליכה, ניוד ועליית מדרכות. הסל גדול יותר. לא רשמת תקציב כך שקשה לי לכוון אבל ברוב דגמי הקאם הקיפול קצת קשה ומסורבל. בABC ממבה פלוס הקיפול די קל אבל מדובר בדגם היקר ביותר של החברה. בABC האמבטיות לא מתנדנדות ובקאם כן. אני רואה בנידנוד הרגלת תינוק לדרכים רעות ואת תאלצי לנדנד בעריסה, מיטה, ידיים ועוד, למה להרגיל לדברים האלו מראש? תינוקות יכולים להרגע בעצמם, להרדם בעצמם ועוד, הכל עניין של חינוך וגידול נכון. בשתי החברות מדובר בבדים איכותיים כאשר בABC הם גם מסנני UV. לגבי צבעים אני לא מכיר את הקולקציות כי הן משתנות ולכן רצוי לראות בחנויות.

מבחינת מחירים גם קשה לענות ללא רשימת דגמים אבל מדובר במחירים של 3000 ש"ח וצפונה. תלוי בדגם, שנתון וכו'

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

חנה.
    18/10/2016

תודה על התשובה.הבנתי שאתה משהו יותר עגלות מתוצרת גרמניה.כמובן שהיית רוצה עגלה טובה במחיר טוב שהוא פחות מ3000שח.ושכולל בכל גם סלקל.
    יש עגלה תוצרת סין 'royal style' משולבת.מה יש לך לומר עליה האם זה משנה בהרבה סין או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/10/2016

שלום חינה,

הרואיל סטייל מאוד בסיסית, אני פחות ממליץ. עד 3000 ש"ח הג'ואי כרום היא המלצתי. כמו כן עדיף טיפה להתאמץ ולרכוש משהו איכותי יותר. החברה שלי משווקת את עגלות הרטן שמיוצרות בגרמניה, בהחלט יש פערים עצומים בדברים מסויימים ואני חושב שיש הצדקה להשקיע כל עוד ישנה היכולת. המחירים של רחוקים מ- 3000 ש"ח וקרובים יותר ל 5000 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

חנה
    19/10/2016

לא..5000 זה בטוח..חוץ מהג'ואי על מה אתה עוד ממליץ.?? במחיר שאמרתי ולמה הרויאל סטייל בסיסית מה הכוונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

חנה
    19/10/2016

ראיתי עגלת ביטוי של איי בי סי דיזיין ואני רואה שהסלקל כמו גם העריסה מתלבשות ישירות על הטיולון וזה נראה מוזר..למה ככה? האם אתה ממליץ על הדגם ומה מחירו הבנתי שעד 3000

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/10/2016

עניתי מעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/10/2016

שלום,

הבדים באיכות בסיסית, הגלגלים באיכות בסיסית, הטיולון לא נשכב למצב ישר. הגגון לא מכסה היטב. מדובר במוצר סיני בסיסי. גם ג'ואי היא סינית אבל יש בקרת איכות של חברה אירופאית ולכן אני חושב שמדובר בבחירה טובה יותר.

אפשר לבדוק את הסולה 2 קצת חורגת מהתקציב.
    ABC דיזיין סלסה עונה לדרישותייך וקצת חורגת מהתקציב.
    דגם האביטו פחות מהתקציב, לדעתי ברוב התחומים עולה על הרואיל הסטייל וגם על הג'ואי אבל המושב לא דו כיווני. בגרמניה זה מקובל שהאמבטיה מעל הטיולון ובארה"ב מרבית ההורים לא משתמשים באמבטיות לכן יש מוצרים שפחות תואמים את ציפיות הצרכן בארץ כיוון שהתכנון שלהם מיועד לשווקים אחרים.
    דגם הסלסה שהמלצתי כבר פונה לקהל הישראלי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו