מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה ללידה בלי מעליתגלי20/10/2016
הי!
מחפשת עגלה ללידה הצפויה בתחילת מרץ.
כרגע גרים בבניין בלי מעלית ולכן סביר שהעגלה תבלה את רוב זמנה בבגאז'. ייתכן שנעבור לדירה עם מעלית ואז פחות בעייתי אך בכל מקרה הייתי שמחה לעגלה קלת משקל ככל הניתן.
לא בטוחה עד כמה חיוני אמבטיה במרץ... אם זה לא חיוני הייתי רוצה עגלה שנשכבת כמה שיותר קרוב ל-180.
אם הולכים על טיולון נשכב ומוותרים על האמבטיה הייתי שמחה שהטיולון יתהפך לשני הכיוונים וכמובן שיהיה ניתן לקיפול בקלות (ולגודל קטן) ללא הסרתו מהשלדה.
הייתי רוצה שתהיה גישה לתא האחסון בכל המצבים כולל שכיבה מלאה של הטיולון ושלא תהיה סכנת "התנגשות" בין תיק תלוי על הידית ובין ראש התינוק...
לא מעוניינת לקנות עגלת "יוקרה" אלא משהו בטווח מחירים סביר.
זהו. לא הרבה דרישות :)
מה מומלץ?
וגם שאלה כללית: שמעתי שאפשר לשכור אמבטיה של בייבי ג'וגר. האם זה קונספט ייחודי למותג זה או שהאופציה לשכור אמבטיה קיימת גם במותגים אחרים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר21/10/2016שלום גלי,
אני הייתי ממליץ על אמבטיה בכל תקופה בשנה. נכון שיש ערך מוסף בחורף מבחינת חמימות אבל עדיין, אין טיולון ששוכב ל- 180 מעלות (יש קרוב לכך), האמבטיה מתוחמת ומזכירה לתינוק את הרחם, לכן שהייה בה מרגיע אותם, מאפשרת לשים ספר עגלה, להשכיב על הבטן בנוחות ואף לאפשר שינה באמבטיה. הורים רבים יוכלו לספר שהתינוק שלהם העדיף לישון באמבטיה העגלה ולא במיטה או עריסה.
אני ממש לא ממליץ להשכיר אמבטיה. בניגוד לעריסה שמשכרים ואפשר לחטא עם אלכוהול ולרכוש מזרן חדש, באמבטיה הדבר היחיד שאפשרי מבחינה סטרילית הוא כיבוס הבד הפנימי.
ההשכרות מתבצעות על ידי החנויות ואין קשר ליצרן או היבואן.
התנגשות בין תיק למושב לא תהיה בעגלות בהן הידית טלסקופית (עולה ויורד בצורה טלסקופית).
אני חושב שעגלות כמו ארמדילו פליפ XT או בוגבו בי 3 עונות לרוב הדרישות פרט למחיר הסביר לפחות זה כך בבי 3. בשני הדגמים ניתן לרכוש ללא אמבטיה אך שוב, אני ממליץ לעשות זאת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)