מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- היי, לאחר בדיקה קלה של מס' עגלותעדן24/10/2016
אני חוזרת עם מס' דרישות ודגמים שלהבנתי עונים על הדרישות ואשמח אם תוכל לעזור.
הדרישות שלנו הן- עגלה קלה, לא מסורבלת ונוחה לתפעול.
מתקפלת יחד עם הטיולון, טיולון דו כיווני, מנח רגליים מתכוונן, בדים מתפרקים בכדי שתהיה אפשרות לכבס, שכיבה מלאה או כמה שיותר קרוב לכך, סל אחסון מספק ונוח.
וכמובן עגלה שתכנס לבגאז' יונדאי I20
העגלות שעליהן קראנו ובדקנו ונראו כי אכן עונים על הדרישות הן-
מאמס אנד פאפס - 3 הדגמים
אורבו 2
סולה 2
ואמרדילו פליפ XT
אשמח אם תוכל לומר לי מה בכל זאת ההבדלים ביניהם ומהי המומלצת ביניהם ע"פ הדרישות שצויינו ומבחינת מחיר ומשקל.
בנוסף האם ל-3 העגלות יש מגן/מעקה רגליים? האם יש להן פתח בצלון שמאפשר להציץ על התינוק? והאם יש לאחת מהן או לכולן אפשרות לכיסוי רגליים בטיולון?
בנוסף עגלות שנראו כי יכולות להתאים הן
הג'ואי כרום - לא ראיתי אותה או התנסיתי אף פעם אך לאחר בדיקת המפרט נראית כי יכולה להתאים.
והגרקו איבו (האם הידית בה מתכווננת?) שהתנסינו בה מעט בחנות.. במבט ראשוני נראית כי עונה על הדרישות.
בנוסף במידה ויש עגלה נוספת שיכולה להתאים בעינייך ע"פ הדרישות אשמח שתציין אותה.
בכל אופן זקוקים לעזרתך ועצתך!
מקווה שלא בלבלתי והעמסתי.. באמת חשוב לנו לבחור את העגלה המתאימה ביותר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/10/2016שלום עדן,
על האורבו אני פחות ממליץ מכיוון שיש לה גלגלים קטנים. הסולה עושה את אותה עבודה של האורבו, עולה פחות ויש לה גלגלים טובים יותר לכן בינהן הסולה עדיפה בעניי בהרבה.
לגבי הארמדילו, נכון להיום אין לה מעקה. לאור הדרישות היא סופר מתאימה לדרישותייך כי היא הקטנה ביותר מבין השלושה והנוחה ביותר לקיפול. כמו כן לאחר קיפול הבד שלה מכונס פנימה מה ששומר עליו נקי וסטרילי. לכולן יש פתח הצצה.
הג'ואי מאוד דומה לסולה רק זולה ממנה. היא גבוהה יותר, הסל שלה גדול יותר וכמו הפליפ בגמר קיפול הבד שלה נשמר.
לדעתי איכות המוצר, ההרכבה והחוזק במאמאס אנד פאפאס טובים יותר.
אין לי המלצות נוספות בטווח התקציב הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קובי! מוסיפה...
עדן25/10/2016אז לפי הבנתי הגרקו בכלל לא נכנסה להשוואה וזה משום שהיא לא באותה רמה? לא מספקת את אותה איכות ביחס למחיר? כמו כן הבנתי כי ההמלצה שלך מבין העגלות שציינתי היא בגדול הארמדילו פליפ. מה לגבי סלקל מתאים? יש המלצה שתוכל לתת לי?
ומהי עמדתך לגבי סלקל דונה באופן כללי? האם אתה ממליץ עליו? (כמובן שלא כתחליף לעגלה אלא בנוסף! חשוב לי לציין)
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/10/2016שלום עדן,
הגרקו ברמה פחות גבוהה מול הג'ואי ומאמאס אנד פאפאס. כמו כן היא גדולה מאוד במצב מקופל יחד עם טיולון.
סל קל מומלץ הוא סייבקס אטון 4 שקיבל דירוג מקסימלי. הדונה קיבל דירוג של 3 כוכבים מתוך 5 ולכן אני פחות ממליץ. כמו כן שהייה ארוכה בסל קל אינה בריאה לתינוקות וזו עוד סיבה לוותר על המוצר לפי דעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)