פג פרגו - הבדלי דגמים.

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו - הבדלי דגמים.
    אביב
    24/10/2016

שלום, אנו לפני בחירה וקניית עגלה..
    כעת בבדיקות על הפג פרגו. לפי הבנתי יש את הפג בוק
    ולבוק יש מספר דגמים.אני טועה? לא מצליחים לעקוב כל כך..
    מה מבין הדגמים הוא המומלץ ביותר? האם יש הבדלים במשקל העגלה? בעד ונגד...ומה הן החסרונות מלבד זה שהעגלה נראית די כבדה? מודה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו - הבדלי דגמים.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/10/2016

שלום אביב,

אכן הן כבדות אבל כפי שאני מסביר כאן, המשקל מעיד על איכות, חוזק, עמידות ויציבות.
    יש 3 דגמים שונים לבוק כאשר בשני הדגמים ספורטיבו וקומפלטו ההבדלים הם רק בבדים ולכן המלצתי היא הגרסא הזולה, ממילא הפג לא מרופדות היטב ומצריכות רכישת מזרן לאמבטיה ולטיולון. רכישת מזרן קופי קוש תהפוך את מושב הספורטיבו ולמושב נח הרבה יותר מהקומפלטו היקרה יותר.
    גרסא נוספת היא הפופ אפ שבה האמבטיה קלה יותר בקילו וחצי ומתקפלת לאחסון. היא יקרה משמעותית ואתם צריכים לשקול האם יתרונות האמבטיה מצדיקים את ההפרש.
    לא משנה באיזו גרסא תבחרו אני ממליץ לשדרג לשלדת S אשר נוחה יותר לניוד באופן משמעותי.
    מלבד המשקל החסרון העיקרי הוא שהמושב לא נשכב למצב שטוח ממש ויש לו שיפוע די משמעותי שמונע אפשרות השכבה על הבטן בנוחות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו