מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה בבחירת עגלה לתינוק ראשוןעידו27/10/2016
היי שלום אני ואישתי מחפשים עגלה וכמו כולם נהפכנו חיוורים אחרי 2-3 סיבובי עגלות מן המבחר העצום וכמות המותגים וחברות הבלתי נגמרת ,וכמו כולם חזרנו הביתה מבולבלים מאוד...
שאלתינו האם יש באמת כזה הבדל בין העגלות הנחשבות ״זולות יותר״ כגון
-אינפיניטי דיימונד
-דאבלין
לאומת היקרות יותר כגון
-מאמאס ופפאס
-פג פרגו
ואינגליזינה טרילוגי
אני לא רוצה לכתוב שאני מחפש בעגלה שלי שתהיה בטיחותי קלה ומתקפלת בקלות כי זה מה שאתה דורש מעגלה וזה שלושת הפרמטרים שחוזרים אצל כלום ...
דבר נוסף ישלי אפשרות להביא אינגליזינה טרילוגי מארה״ב במחיר שהוא חצי מהארץ מה אתה חושב על העגלה הזאת?
תודה מראש עידו וליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/10/2016שלום ליאור,
ידוע שכולם מחפשים אותו דבר אבל לא כולם צודקים.
לעגלה קלה, מתקפלת בקלות יש חסרונות שבאים על חשבון נוחות התינוק. נדיר שאני נתקל ב"אני קודם כל מחפש עגלה הכי נוחה לתינוק ואין הגבלת תקציב" וצר לי שכך הדבר.
ברור שיש הבדל משמעותי בין אינגלזינה ופג למאמאס אנד פאפאס ובטח שמול עגלות כמו דאבלין ואינפנטי.
ההבדלים הם מאוד משמעותיים ולבאים לידי ביטוי כמעט בכל פרמטר, לכן רצוי באמת שכן תגדירו מה אתם מחפשים ובאיזה תקציב.
לגבי רכישה מחו"ל, יש לקחת בחשבון שלמחיר הזול צריך להוסיף 17% מע"מ בישראל.
כמו כן אתם מאבדים את השירות והאחריות. אם ינתנו הם יהיו בתשלום מאוד יקר לרוב. בגלל תקנים שונים בכל העולם יתכן ובמדינות מסויימות נמכרים מוצר עם שם זהה אך עם הבדלים שונים שלא יאפשרו מתן שירות או תיקון.
אני ממליץ טרם הרכישה ליצור קשר מול היבואן (במקרה הזה שילב) ולוודא בדיוק את כל ההשלכות ולאחר מכן לקבל החלטה מושכלת.
ברור שאניגלזינה במחיר קרוב לדיימונד זו רכישה מדהימה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)