פג פרגו סל קל או כיסא לרכב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו סל קל או כיסא לרכב
    משה
    29/10/2016

מוכרים עכשיו את הספורטיבו בפחות מ-4000 כולל סלקל, אמבטיה ותיק.

הציעו לי להוריד את הסל קל ולחסוך 500 ש"ח.

אני מבין שבכל מקרה אצטרך לקנות כסא לרכב וחשבתי על ה chicco nextfit (שמתאים מגיל 0 ממה שקראתי) ומפה עולות מספר שאלות.

1. במידה ואני אכן ארכוש את הכיסא האם כדאי לי לוותר על הסל קל ולחסוך 500 ש"ח ?
    2. הסל קל מגיע בלי שום חיבור לרכב, האם חובה לקנות חיבור כלשהו שיחבר את הסלקל לרכב ? ראיתי שהאיזופיקס עולה כמעט כמו הסלקל מה שגרם לי לחשוב שאולי מספיק הכסא
    3. האם הכיסא מתחבר לכל רכב או רק רכבים משנתון מסויים (יש לי רכב דיי ישן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו סל קל או כיסא לרכב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/10/2016

שלום משה,

1. במידה ואני אכן ארכוש את הכיסא האם כדאי לי לוותר על הסל קל ולחסוך 500 ש"ח ?

מדובר בסל קל איכותי ו500 ש"ח אינם משקפים את מחריו. מצד שני החנות נשארת עם סל קל ללא אריזה כך שקשה להתמקח על זה

2. הסל קל מגיע בלי שום חיבור לרכב, האם חובה לקנות חיבור כלשהו שיחבר את הסלקל לרכב ? ראיתי שהאיזופיקס עולה כמעט כמו הסלקל מה שגרם לי לחשוב שאולי מספיק הכסא

איןצורך בחיבור נוסף אך בסיס איזופיק יעשה את החיים שלכם לקלים יותר
    3. האם הכיסא מתחבר לכל רכב או רק רכבים משנתון מסויים (יש לי רכב דיי ישן)
    מתאים לכל רכב ונחגר עם חגורה או איזופיקס.

האם לוותר על הסל קל?
    היתרונות חסכון של 500 ש"ח ואולי עוד כמה מאות שקלים בבסיס
    חסרונות, הכסא קבוע ולא נשלף מהרכב בעוד שאם התינוק נרדם בנסיעה אפשר מבלי להעירו לניידו יחד עם הסל קל. הסל קל טיפה שוכב יותר אך זה מתבטל כששמים בבסיס. בחירה בצ'יקו לדעתי תהיה בחירה נבונה יותר, היה ראוי אם היו מזכים בקצת יותר מ- 500 ש"ח.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו