שאלה לגבי טיולון חדש ולא מוכר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי טיולון חדש ולא מוכר
    שיר
    31/10/2016

היי קובי
    הייתי בחנות וקיבלתי המלצה על טיולון של חברת ספיריט, דגם ספורט ליין. הוא נראה אחלה ומחירו 379 שח. הגגון ארוך, הריפוד נראה מצוין והוא גם די קל. מכיר ? ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    31/10/2016

שלום שיר,

מדובר בטיולון בסיסי. אל תצפו ממנו ליותר מדי אך סה"כ הוא יעשה את העבודה באופן סביר. אני ממליץ לרכוש צ'יקו לייטוואי 2 או ג'ואי בריסק אך מחירם כמעט כפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת אם אפשר

שיר
    01/11/2016

זה לא חיסרון שהבריסק. לא ניתן לכביסה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/11/2016

שלום שיר,

לא אם שמים מזרן ואז הוא ניתן לכיבוס. כמו כן ניתן לפרק את הבריסק לכביסה אך בעזרת ברגים. בכל אופן אני ממליץ בחום לרכוש מזרן קומפי קוש לכל טיולון אותו תרכשו, מעבר לשדרוג משמעותי בנוחות לתינוק הוא יחסוך הרבה שליפות בד לכביסה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו